Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
 VW Tiguan eHybrid: Καίει μόλις 2 λτ./100 χλμ και έχει 245 ίππους
5 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

VW Tiguan eHybrid: Καίει μόλις 2 λτ./100 χλμ και έχει 245 ίππους

Διαβάστηκε από 14835 αναγνώστες - 16/11/2021

Δεν καίει τίποτα! Το VW Tiguan ανανεώθηκε και μαζί με τις αισθητικές αναβαθμίσεις προστέθηκε στη γκάμα και μία Plug-In υβριδική έκδοση. Το αποτέλεσμα; 245 ίπποι και σχεδόν 50 αμιγώς ηλεκτρικά χλμ. Plug-In υβριδικό ή diesel για την απόλυτη οικονομία;

Στην ανανέωση του VW Tiguan προχώρησε η γερμανική φίρμα προσφέροντάς του ήπιες αισθητικές αναβαθμίσεις και κυρίως μία Plug-In υβριδική έκδοση που αξίζει την προσοχή μας. Αυτή βρέθηκε στα χέρια μας πρόσφατα και μας εντυπωσίασε με τον τρόπο λειτουργίας της, τόσο όταν κινούνταν σε αστικό περιβάλλον αμιγώς ηλεκτρικά, όσο και με τους 245 ίππους όταν κινηθήκαμε σε ταχύτερους ρυθμούς.

Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το »


Εξωτερικά, έχει γίνει ένα διακριτικό facelift που συνδυάζει αλλαγές στο εμπρός μέρος, όπως πχ τα νέα LED φωτιστικά σώματα και ο προφυλακτήρας, αλλά και στο πίσω μέρος. Δεδομένου ότι αναφερόμαστε σε μία R-Line έκδοση, υπάρχουν «sportive» λεπτομέρειες, όπως για παράδειγμα οι ζάντες 19 ιντσών που στην προκειμένη περίπτωση προσφέρονται στον στάνταρ εξοπλισμό. Ασφαλώς, στην περίπτωση της Plug-In υβριδικής έκδοσης υπάρχει η extra υποδοχή φόρτισης, αλλά και το λογότυπο «ehybrid» στο πίσω μέρος.



ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ
Περνώντας στο εσωτερικό, γίνεται άμεσα αντιληπτό ότι το ανανεωμένο VW Tiguan εξοπλίζεται με ένα νέο, πολυλειτουργικό τιμόνι, αλλά και με αναδιαμορφωμένο σύστημα ενημέρωσης και ψυχαγωγίας. Το περιβάλλον είναι προηγμένο τεχνολογικά και ιδιαίτερα ευρύχωρο. Στην κεντρική κονσόλα συναντάμε μία ψηφιακή οθόνη μεγέθους 10,25 ιντσών και πίσω από το τιμόνι άλλη μία ψηφιακή οθόνη σε ρόλο πίνακα οργάνων. Εκτός των άλλων, μέσω αυτής ο οδηγός μπορεί να ενημερώνεται για τη λειτουργία του υβριδικού συστήματος, την ηλεκτρική αυτονομία κι ούτω καθ εξής. Οι χώροι είναι ικανοποιητικοί και στα πίσω καθίσματα θα βολευτούν άνετα έως και τρεις επιβάτες, ενώ στοιχεία όπως ο τριζωνικός κλιματισμός εκτοξεύουν την άνεσή τους. Η τελευταία σειρά καθισμάτων είναι ρυθμιζόμενη στον διαμήκη άξονα με αποτέλεσμα ο χώρος αποσκευών να διαμορφώνεται από τα 420 έως τα 476 λτ.

ή πηγαίνετε κατευθείαν στη σελίδα που σας ενδιαφέρει

Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το »

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις
Σχολιάστε