Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Δοκιμάζουμε το αιχμηρό Nissan Micra 1.0 iG-T 100 PS Xtronic

20/1/2020

Η 5η γενιά του Nissan Micra μας σύστησε το νέο 1.000άρη κινητήρα και μαζί με αυτόν το νέο του φρεσκαρισμένο και ολοκληρωμένο οδηγικά εαυτό. Ο φάκελος για το πιο πλήρες Micra εμπλουτίζεται με το χαρτί του αυτόματου κιβωτίου και ανεβαίνει στην κορυφή της λίστας.

Η αυτόματη έκδοση του Nissan Micra, με τον 1.000άρη κινητήρα 100 ίππων προσφέρεται από τα 15.350 ευρώ και δείχνει πως η άνεση στην κίνηση, δεν κοστίζει ακριβά. Το Micra πλέον κατέχει την πιο αιχμηρή σχεδιαστική προσέγγιση στην κατηγορία των μικρών. Καπό με νευρώσεις, «τραβηγμένα» φωτιστικά σώματα με γωνίες και αρκετές πίσω ακμές. Το φρεσκάρισμα που δέχθηκε πρόσφατα έφερε μαζί του και μερικές μικρές αλλά σημαντικές αλλαγές και στο εσωτερικό του Micra. Εκεί συναντάμε ανασχεδιασμένο πίνακα οργάνων, νέο σύστημα infotainment όπως και πιο λειτουργική οθόνη αφής. Αυτό που μας κέρδισε ήταν το σύστημα αναγνώρισης φωνής, αλλά και το δωρεάν (για 3 χρόνια) λογισμικό Premium Traffic που δίνει ακριβείς πληροφορίες για την κυκλοφορία σε όλη τη χώρα.



Κάτω από το καπό του Micra συναντάμε τον 1.0 IG-T κινητήρα απόδοσης 100 ίππων και 144 Nm ροπής. Το συγκεκριμένο σύνολο αντικαθιστά τον προηγούμενο 900άρη και έρχεται να συνεργαστεί με το πιο εξελιγμένο CVT κιβώριο της Nissan. Το νέο αυτόματο σασμάν XTronic αναβαθμίζεται με νέα τεχνολογία D-Step Logic Control, προσφέροντας στον οδηγό ομαλότερες και καλύτερες αντιδράσεις, αποσβαίνοντας σχεδόν ολοκληρωτικά τον χαρακτηριστικό ενοχλητικό ήχο.

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις