Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Δοκιμάζουμε το νέο Kia Sportage Hybrid GT-Line 136PS

22/10/2019

Είναι όμορφο, είναι εντυπωσιακά οικονομικό και σίγουρα είναι το απόλυτο σκαλοπάτι από τους θερμικούς κινητήρες στην ηλεκτροκίνηση. Μετά το Hyundai Tucson, το Kia Sportage είναι το δεύτερο μοντέλο που χρησιμοποιεί ηλεκτροκινητήρα 48βολτ, μαζί με τον 1.600άρη diesel κινητήρα και δεν καίει τίποτα.

Είναι αρκετά απλό αλλά σωτήριο. Παρέα με τον 1.6 TDI υπάρχει ένας ηλεκτροκινητήρας που λειτουργεί ως γεννήτρια μίζας και κάθε φορά που ο οδηγός πατάει φρένο η αφήνει το αμάξι να ρολάρει, αποθηκεύεται ενέργεια σε μία μπαταρία 9.7 Ah. Έτσι όταν χρειαστεί, μπορούν να χρησιμοποιηθούν μέχρι και 16 ίπποι με 55 Nm ροπής επιπλέον, καθαρά από το 48βολτο σύστημα.



Η συγκεκριμένη έκδοση GT-line καταφέρνει να κάνει το ήδη όμορφο Kia Sportage, ακόμα πιο εντυπωσιακό αλλά και παιχνιδιάρικο με μερικές σπορ ενέσεις. Πιο συγκεκριμένα, συναντάμε νέους προφυλακτήρες, ζάντες 19 ιντσών, νέας σχεδίασης LED φωτιστικά και φυσικά δύο όμορφες μπούκες για να γουστάρεις, πριν ακόμα κάνεις το πρώτο μέτρο. Χωρίς να είναι κραυγαλέα σπορ, ούτε σε αυτή την έκδοση, διατηρεί το κύρος και την καλαισθησία του.
 

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις