Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

    Πλήρως αναβαθμισμένο ποιοτικά και τεχνολογικά

    Διαβάστηκε από 43075 αναγνώστες - 5/3/2020

    Ριζική είναι η αλλαγή στο εσωτερικό του νέου Nissan Juke όπου τεχνολογικά και ποιοτικά η αναβάθμιση είναι εντυπωσιακή. Αρχικά ο οδηγός κάθεται πιο άνετα, απολαμβάνει καλύτερη πίσω ορατότητα, την ώρα που μπορεί να ρυθμίσει το τιμόνι του τηλεσκοπικά. Στο ταμπλό υπάρχει μία κεντρική φάσα που προσθέτει στην εικόνα, ενώ αισθητή είναι και η αναβάθμιση σε θέματα συναρμολόγησης και φινιρίσματος, παρά την χρήση σκληρών κυρίως πλαστικών.



    Από την έκδοση Acenta (2η) και έπειτα, ο πίνακας οργάνων διαθέτει μία οθόνη πληροφοριών 7 ιντσών, ενώ το σύστημα infotainment αναλαμβάνει μία αιωρούμενη οθόνη αφής 8 ιντσών, εύκολου χειρισμού και εντυπωσιακών γραφικών. Τις κυριότερες αλλαγές σε σύγκριση με την πρώτη γενιά ολοκληρώνουν το flat bottomed τιμόνι, οι επενδύσεις σε πόρτες και καθίσματα όπως επίσης και οι νέοι διακόπτες. Στο τεχνολογικό κομμάτι, από την βασική κιόλας έκδοση η κάλυψη είναι υπερπλήρης με συστήματα όπως αυτόνομο φρενάρισμα έκτακτης ανάγκης, σύστημα αυτόματων προβολέων, cruise control, σύστημα αναγνώρισης σημάτων κυκλοφορίας και πολλά ακόμη.



    Μεγαλύτερο μεταξόνιο – μεγαλύτερες διαστάσεις για επιβάτες και κυρίως αποσκευές
    Το νέο Nissan Juke θεράπευσε το πρόβλημα με τον οριακό χώρο για τα κεφάλια των πίσω επιβατών που αντιμετώπιζε στην 1η του γενιά. Έτσι λοιπόν πλέον, οι πίσω επιβάτες μπορούν να απολαμβάνουν περισσότερο χώρο για τα κεφάλια αλλά και τα πόδια τους, ενώ το πορτ παγκάζ αυξήθηκε κατά 68 λτ. αγγίζοντας πλέον τα 422λτ. Σημαντική αύξηση, που συνοδεύεται με μεγαλύτερο άνοιγμα και πλάτος φόρτωσης, κάνοντας την μεταφορά ογκωδών αντικειμένων, πιο εύκολη.