Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

    Premium διάκοσμος, γεμάτος τεχνολογίες και μοντέρνα ατμόσφαιρα

    Διαβάστηκε από 48554 αναγνώστες - 14/2/2020

    Ανοίγοντας την πόρτα και αντικρίζοντας για πρώτη φορά το εσωτερικό του νέου 2008, τα συναισθήματα και οι εντυπώσεις, είναι ξεκάθαρα. Ποιότητα και τεχνολογία που θέλεις να απολαμβάνεις κάθε μέρα. Ας τα πάρουμε όμως με τη σειρά και ξεκινώντας από την αρχιτεκτονική.  Πίσω από το μικρό και πάντα ελκυστικό τιμόνι, πλέον ξεχωρίζει ο τρισδιάστατος πίνακας οργάνων αποτελώντας και τον πρωταγωνιστή των αλλαγών. Στην μέση του ταμπλό δεσπόζει, με έντονη προς τον οδηγό κλίση, μία οθόνη αφής που αποτελεί και το κέντρο ελέγχου του συστήματος infotainment αλλά και συνδεσιμότητας. Από κάτω υπάρχουν οι αεραγωγοί και μία σειρά από κουμπιά αφής σε στυλ πιάνου.



    Όμορφο highlight και ο μεγάλος αποθηκευτικός χώρος μπροστά από τον λεβιέ, που κλείνει, κρατώντας τα αδιάκριτα βλέμματα μακριά. Στον τομέα της ποιότητα, οι premium προδιαγραφές είναι ευδιάκριτες. Μπόλικο μαλακό υλικό στο μεγαλύτερο μέρος του ταμπλό, ακόμα και πάνω στο πάνω μέρος των θυρών, κάνει ξεκάθαρη την προσεγμένη δουλειά, την ώρα που στην συγκεκριμένη αυτόματη έκδοση, ο λεβιές είναι κομψός και γλυτώνει πολύ χώρο. 

    Κορυφαίο το πορτ-παγκάζ των 434 λτ. 
    Οι μεγαλύτερες διαστάσεις που συνοδεύουν πλέον το 2008, καταφέρνουν να προσφέρουν καλύτερους χώρους από τον προκάτοχο του. Αρκετά περισσότερος χώρος για τα γόνατα και τα κεφάλια των πίσω επιβατών και το κορυφαίο πορτ-παγκάζ των 434λτ. τοποθετούν το μοντέλο, στις κορυφαίες θέσεις της κατηγορίας. Ναι, είναι σε θέση να φέρει εις πέρας τις οικογενειακές υποχρεώσεις.