Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Δοκιμάζουμε το νέο SEAT Ibiza TGI 90 ίππων

Διαβάστηκε από 18618 αναγνώστες - 25/9/2020

Η SEAT κρατά την δάδα της πράσινης επανάστασης στα καύσιμα, και το SEAT Ibiza είναι ο βασικός λαμπαδηδρόμος της. Πλέον με κατάλληλες τροποποιήσεις στον γνωστό 1.000άρη TSI, το μοντέρνο μικρό μπορεί να καίει φυσικό αέριο και να υπόσχεται μία από τις χαμηλότερες καταναλώσεις στην ιστορία των κινητήρων εσωτερικής καύσης.

Αποτελεί ένα από τα πιο value for money αλλά και ευρύχωρα μικρά μοντέλα της αγοράς, και πλέον εισέρχεται στα μονοπάτια του καθαρότερου και πιο πράσινου καυσίμου CNG. Υπόσχεται έως και 20% χαμηλότερες εκπομπές CO2, 95% λιγότερα οξείδια του αζώτου με σχεδόν καθόλου μικροσωματίδια και κατά 50% μειωμένα έξοδα κίνησης. Δοκιμάζουμε την συγκεκριμένη έκδοση των 90 ίππων και ανακαλύπτουμε τα οφέλη και τις ιδιαιτερότητες του πιο οικολογικού Ibiza.



Η CNG έκδοση του Ibiza δεν φέρει καμία απολύτως αλλαγή στην σχεδίαση του αμαξώματος, διατηρώντας το εντυπωσιακά αιχμηρό και μοντέρνο με κύριο πρωταγωνιστή τα τριγωνικά σχήματα. Με καθαρές γραμμές και αρκετά έντονες ακμές να τονίζουν τους τριγωνικούς LED προβολείς, σου περνάει υποσυνείδητα μία αίσθηση σπιρτάδας. Εντυπωσιακό το γεγονός πως μπορεί να καλύψει τις σπορ αισθητικές ανησυχίες ενός φοιτητή ενώ παράλληλα να σταθεί κομψά και αντάξια απέναντι στο prestige και τις υποχρεώσεις ενός οικογενειάρχη. Μάλιστα με πολλούς τρόπους εξατομίκευσης σε χρώματα, ζάντες και λοιπά, μπορεί ο καθένας να αποδώσει τη προσωπική του πινελιά.

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις