Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Δοκιμάζουμε το νέο Skoda Kamiq 1.0 των 116 ίππων

Διαβάστηκε από 40284 αναγνώστες - 5/11/2020

Το Skoda Kamiq έρχεται να αποδείξει πως τα αστικά crossover είναι το μέλλον της αυτοκίνησης. Το ολόφρεσκο Kamiq πλαισιώνει τα αδερφά Kodiaq και Karoq, δείχνοντας έναν πιο ευέλικτο αλλά πάντοτε all around χαρακτήρα.

Μετά από την δοκιμή με τον 1.500άρη TSI των 150 ίππων, ήρθε η ώρα να πάρουμε στα χέρια μας την έκδοση που λογικά θα μονοπωλήσει το ελληνικό ενδιαφέρον. 1.000άρης TSI 116 ίππων στην έκδοση Style και με κόστος κάτω από 20.000 ευρώ. Τι λέτε; Το νέο Skoda Kamiq αγγίζει τα 4.241χλστ. μήκος και πάνω σε αυτόν τον καμβά, οι ιθύνοντες κατάφεραν να αποτυπώσουν μία μοντέρνα εκδοχή της γνωστής σχεδιαστικής φιλοσοφίας Skoda.



Αρχικά να αναφέρουμε πως βασίζεται στη νέα πλατφόρμα που συναντήσαμε στο Scala, είναι φανερά υπερυψωμένο και προτάσσει με σιγουριά τα σχεδιαστικά στοιχεία που το συνδέουν με τα «αδέρφια» του, όπως το σχήμα της μπροστινής μάσκας και τον γνώριμο θόλο στο καπό. Προστίθεται όμως ολοκαίνουργια γραμμή στην οροφή, νέα φωτιστικά σύνολα αλλά και αρκετά μυώδες πίσω μέρος. Σχεδιαστικά, δεν αποκαλείται κλασσικό SUV καθώς συνδέει με ωραίο τρόπο περισσότερο στοιχεία από τις station wagon και hatchback κατηγορίες. Προσφέρεται και με πανοραμική οροφή, ενώ αντί για λογότυπο, φέρει τη πλήρη αναγραφή «SKODA».
 

Διαβάστε παρακάτω την σελίδα του άρθρου που σας ενδιαφέρει

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις