Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Δοκιμάζουμε το νέο Suzuki Vitara MHEV των 129 ίππων

Διαβάστηκε από 5208 αναγνώστες - 5/10/2020

Το Vitara ακολουθεί τις τάσεις της εποχής και έρχεται με μία ήπια υβριδική εκδοχή να αποδείξει πως δεν χρειάζεσαι μια περιουσία για να τα έχεις όλα. 4κίνηση, χαμηλή κατανάλωση αλλά και καθαρόαιμη SUV αίσθηση, είναι το τρίπτυχο ενός μοντέλου που γράφει ιστορία.

Το ανέκαθεν ικανό σε όλα τα τερέν Suzuki Vitara γίνεται πάνοπλο και καθαρότερο από ποτέ με ένα 48βολτο ηλεκτρικό κύκλωμα, αποδίδοντας 129 ίππους, την ώρα που μειώνει αισθητά ρύπους και κατανάλωση. Η τιμή του ξεκινά για τη συγκεκριμένη έκδοση από τα 22.170 και μπορούμε να πούμε πως τα εξαργυρώνει μέχρι και το τελευταίο.



Το ανανεωμένο Vitara είναι αντικειμενικά πιο όμορφο από ποτέ, κρατώντας τα σημαντικά σχεδιαστικά του highlights, προσδίδοντας όμως πολλές μοντέρνες πινελιές. Η πρόσοψη του είναι εντυπωσιακή με τη μεγάλη μάσκα να δεσπόζει και την γρίλια να πλαισιώνουν οι LED προβολείς. Αρκετά επιθετικό με μεγάλα φωτιστικά σύνολα, διαθέτει ένα πλαϊνό νεύρο που το διασχίζει κατά μήκος παίζοντας με το μάτι και κάνοντας το πίσω μέρος να δείχνει ακόμα πιο ψηλό από ότι είναι. Διαθέτει ιδιαίτερα μεγάλη παλέτα χρωμάτων ενώ φυσικά μπορείτε να επιλέξετε και την αγαπημένη σας διχρωμία σε οροφή και αμάξωμα. Οφείλουμε να ομολογήσουμε πως το χρυσαφί χρώμα που δοκιμάσαμε, συγκέντρωσε πολλά θετικά σχόλια και έκανε πολλά κεφάλια να γυρίσουν.
 

Διαβάστε παρακάτω την σελίδα του άρθρου που σας ενδιαφέρει

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις