Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Στον δρόμο: Με έμφαση στην άνεση

Διαβάστηκε από 6069 αναγνώστες - 19/8/2021

Το πιο αξιοσημείωτο στοιχείο του Ford Ranger Wildtrak είναι η ικανότητά του να προσφέρει άριστη δυναμική συμπεριφορά ανεξάρτητα από τη διαδρομή στην οποία κινείται. Σίγουρα στο αστικό περιβάλλον «παίζει» εκτός έδρας και το μήκος του δυσχεραίνει την όποια μετακίνηση. Ωστόσο στον αυτοκινητόδρομο εμπνέει εμπιστοσύνη ακόμα και σε υψηλές ταχύτητες, ενώ αξιοσημείωτη είναι η ηχομόνωση της καμπίνας που εξαφανίζει τους αεροδυναμικούς θορύβους. Το δυνατό σημείο του Ranger Wildtrak, βέβαια, είναι οι «off-road» διαδρομές. Εκεί η ανάρτηση δείχνει την ποιότητά της και αποδεικνύει πόσο καλά έχουν μελετήσει οι μηχανικοί τη ρύθμισή της. Το ίδιο ισχύει και για τα φρένα, τα οποία έδειξαν ότι δεν υστερούν σε αίσθηση και «δηλώνουν» ακούραστα, παρά το μεγάλο βάρος του οχήματος. Τέλος, τα χωμάτινα ελαστικά με τα διακριτικά «M+S» (Mud + Snow), η παρουσία του ηλεκτρονικού μπλοκέ διαφορικού στον πίσω άξονα και η απόσταση 237 χλστ. από το έδαφος είναι στοιχεία που συνέβαλαν ώστε το σκληροτράχηλο pick up να ξεπεράσει κάθε εμπόδιο.

Kοινοποίησε το »




Η τιμή του Ford Ranger Wildtrak της δοκιμής, με τους 213 ίππους και το αυτόματο κιβώτιο 10 σχέσεων ξεκινά από τα 45.117 ευρώ (34.180 ευρώ προ φόρων και δασμών). Βέβαια, αξίζει να αναφέρουμε ότι η τιμή της συγκεκριμένης έκδοσης ξεκινά από τα 42.255 ευρώ (32.011 ευρώ προ φόρων και δασμών) με τον πετρελαιοκινητήρα 170 ίππων και το μηχανικό σασμάν έξι σχέσεων.

Συμπέρασμα
Επιβλητικό, πανίσχυρο, περιπετειώδες! Αυτά είναι τα τρία επίθετα που περιγράφουν με τον καλύτερο τρόπο το Ford Ranger Wildtrak, το οποίο δεν έχει κανένα πρόβλημα να μεταφέρει τους επιβάτες «ατσαλάκωτα», να βουτήξει στις λάσπες ή να μεταφέρει βαριά φορτία. Χαρακτηρίζεται ως ο «βασιλιάς» στην κατηγορία των pick-up και οι μέχρι τότε πωλήσεις του το επιβεβαιώνουν με τον πιο πανηγυρικό τρόπο.

Διαβάστε παρακάτω την σελίδα του άρθρου που σας ενδιαφέρει

Kοινοποίησε το »