Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Εντυπωσιακό παρουσιαστικό με πινελιές που του δίνουν καθαρή ταυτότητα.

Ο οδηγός έχει τον πλήρη έλεγχο του οχήματος λόγω καλής ορατότητας μα και σωστής διαχείρισης του όγκου.

Δοκιμή: Jeep Renegade 1,6 MJTD 120 PS DDCT

Διαβάστηκε από 6166 αναγνώστες - 26/7/2018

Ένας ολοκληρωμένος παίχτης που τραβάει τα βλέμματα και κερδίζει ολοένα και περισσότερους φανατικούς θαυμαστές.

Ακόμα πιο άνετο και εύκολο στη χρήση γίνεται το πετρελαιοκίνητο Renegade με την χρήση αυτόματου κιβωτίου διπλού συμπλέκτη.

Γεμίζει την φαρέτρα του με όλα τα στοιχεία που χρειάζεται να έχει ένα αστικό crossover. Με μήκος κάτω από τα 4,3 μέτρα χρησιμοποιεί κιβώτιο διπλού συμπλέκτη DDCT και …ξεχνάει να κάψει πετρέλαιο. Δοκιμάζουμε την έκδοση με τον  1,6 MJTD πετρελαιοκινητήρα των 120 ίππων και σας μεταφέρουμε κάθε λεπτομέρεια.

Εμφάνιση-σχεδίαση: Μοντέρνο και μοναδικό
Δεν υπάρχει περίπτωση να το μπερδέψεις με άλλο αυτοκίνητο στο δρόμο. Εντυπωσιακό παρουσιαστικό με πινελιές που του δίνουν καθαρή ταυτότητα. Από μπροστά τα μεγάλα φωτιστικά σώματα συμπληρώνουν γάντι την πολύ μεγάλη χαρακτηριστική γρίλια του μοντέλου. Μη ξεχνάμε ότι είναι Jeep και ας είναι από τα μικρότερα. Οι ράγες στην οροφή σου υπενθυμίζουν τον σπορ του χαρακτήρα, ενώ από πίσω η εικόνα είναι σχεδιαστικά μοναδική. Τα χαρακτηριστικά φώτα σε σχήμα Χ κάνουν το μοντέλο να ξεχωρίζει τις νυχτερινές ώρες, από χιλιόμετρα μακριά. Επιβάλλεται στο δρόμο κι ας έχει μήκος κάτι λιγότερο από 4,3 μέτρα, ενώ διατίθεται σε πολλές χρωματικές εναλλακτικές. 

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις