Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Έχει γίνει άφθονη χρήση μαλακού στην αφή υλικού, σε ένα μεγάλο τμήμα του ταμπλό.

Πολύ καλή ορατότητα και μεγάλες γυάλινες επιφάνειες χαρίζουν πανοραμική θέα.

¶νεση για 4 άτομα και μεγάλοι χώροι για γόνατα και κυρίως κεφάλια.

Εσωτερικό-χώροι: Μοντέρνα στοιχεία τονίζουν τον off-road χαρακτήρα του

Διαβάστηκε από 6199 αναγνώστες - 26/7/2018

Ο εσωτερικό κόσμος του Renegade καταφέρνει να κρατήσει την αύρα ενός Jeep και να την φέρει στις ανάγκες του σήμερα. Συναντούμε λοιπόν, πολλά μοντέρνα στοιχεία τα οποία συνεχίζουν να τονίζουν τον off-road χαρακτήρα του αυτοκινήτου όπως η χειρολαβή στο ταμπλό μπροστά από τον συνοδηγό. Εξετάζοντας την ποιότητα, έχει γίνει άφθονη χρήση μαλακού στην αφή υλικού, σε ένα μεγάλο τμήμα του ταμπλό ενώ η συναρμογή είναι  ιδιαίτερα στιβαρή. ¶ξια μνείας είναι η θέση οδήγησης η οποία ρυθμίζεται ποικιλοτρόπως με τον οδηγό να κάθεται ψηλά και τις μεγάλες κάθετες γυάλινες επιφάνειες να του εξασφαλίζουν πολύ καλή ορατότητα.
Στον τομέα των χώρων, 4 ενήλικες επιβάτες θα ταξιδέψουν με περίσσια άνεση, καθώς θα απολαύσουν εκπληκτικούς χώρους για γόνατα και κυρίως κεφάλια, ενώ για τις αποσκευές τα 351 λτ. του πορτ-παγκάζ κρίνονται ικανοποιητικά. 

Δικό σου με 27.200 ευρώ
Τιμολογιακά, το αυτόματο Renegade 1,6 MJTD 120 PS στη πρώτη διάθεση έκδοσή του (Longitude) κοστίζει 27.200 ευρώ. Το επίπεδο εξοπλισμού είναι απόλυτα ικανοποιητικό και μεταξύ άλλων περιλαμβάνει σύστημα πολυμέσων με οθόνη αφής 5 ιντσών, όλες τις ηλεκτρικές ευκολίες, air condition, ζάντες αλουμινίου 16”, αισθητήρες παρκαρίσματος, πίσω, Cruise control, προβολείς ομίχλης και δερμάτινο τιμόνι. Αν όμως κάποιος θελήσει να αγοράσει την ακόμη πλουσιότερη έκδοση Limited, τότε για το αυτόματο κιβώτιο θα πληρώσει… 4.700 ευρώ μιας και αλλάζει η κλίμακα φορολόγησης. Στην έκδοση βενζίνης, που με το DDCT κιβώτιο είναι διαθέσιμη μόνο ως Longitude, το κόστος για την αυτόματη έκδοση προκύπτει να είναι 4.000 επιπλέον.
 

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ