Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
Το εσωτερικό του MG ZS EV είναι ποιοτικό και αντάξιο ακριβότερων οχημάτων
2 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Το εσωτερικό του MG ZS EV είναι ποιοτικό και αντάξιο ακριβότερων οχημάτων

Διαβάστηκε από 7531 αναγνώστες - 12/4/2024

Το MG ZS είναι ένα αυτοκίνητο με αρκετά ποιοτικό εσωτερικό ακόμα και στις βενζινοκίνητες εκδόσεις. Η καλή εικόνα συνεχίζεται και στο ηλεκτρικό ZS EV, το οποίο μάλιστα είναι διαθέσιμο αποκλειστικά με το βασικό πακέτο εξοπλισμού. Στο ταμπλό έχουν χρησιμοποιηθεί μαλακά πλαστικά, με το φινίρισμά τους να είναι ιδιαίτερα προσεγμένο και τη συναρμογή των υλικών στιβαρή.

Οι σχεδιαστές έχουν «παντρέψει» έντεχνα τις μαύρες επενδύσεις από συνθετικό δέρμα με αυτές που έχουν εφέ ανθρακονήματος, με τις κόκκινες ραφές να προσθέτουν επιπλέον «πινελιές» αντάξιες πιο premium κατασκευών, ενώ αντίστοιχα κομψός είναι και ο συνδυασμός μαύρου με πτι-καρό υφάσματος στα καθίσματα.
Στο κέντρο του ταμπλό βρίσκεται η οθόνη 10,1 ιντσών του συστήματος infotainment, μέσω της οποίας γίνεται και ο χειρισμός του κλιματισμού. Πίσω από το τιμόνι βρίσκεται μια δεύτερη οθόνη, διάστασης 7 ιντσών, που λειτουργεί ως πίνακας οργάνων και έχει πλήρεις και ευανάγνωστες ενδείξεις.



Αλλαγή σε σχέση με τα βενζινοκίνητα MG ZS υπάρχει στην κεντρική κονσόλα, η οποία πλέον έχει έναν περιστροφικό και φωτιζόμενο επιλογέα, μέσω του οποίου γίνονται οι αλλαγές από D σε Νεκρά και Όπισθεν.
Ακριβώς μπροστά του βρίσκονται 3 διακόπτες που αναγράφουν MODE, KERS και BATTERY. Ο πρώτος χρησιμοποιείται για την επιλογή του οδηγικού προφίλ, ο δεύτερος -η ονομασία του οποίου είναι εμπνευσμένη από τη Formula 1- χρησιμοποιείται για τη ρύθμιση της έντασης της ανάκτησης ενέργειας, δηλαδή του πόσο «φρενάρει» το αυτοκίνητο όταν αφήνουμε το γκάζι, ενώ ο τρίτος προβάλλει την κατάσταση φόρτισης της μπαταρίας στην κεντρική οθόνη.

Όπως και στα θερμικά MG ZS, έτσι και στο ηλεκτρικό ZS EV η ευρυχωρία είναι αυξημένη, με τον «αέρα» για τα γόνατα και τα κεφάλια των πίσω επιβατών να είναι από τους μεγαλύτερους της κατηγορίας (17 και 7 εκατοστά αντίστοιχα), και το πορτ-μπαγκάζ να έχει ωφέλιμο όγκο 448 λίτρα.

Σελ.
1
Ηλεκτρικό MG ZS EV 156 PS: Με «όπλα» την αυτονομία και την τιμή
Σελ.
2
Δοκιμάζουμε το ηλεκτρικό MG ZS με τους 156 ίππους και τη μεγάλη μπαταρία
Σελ.
3
Το εσωτερικό του MG ZS EV είναι ποιοτικό και αντάξιο ακριβότερων οχημάτων
Σελ.
4
Το MG ZS EV μπορεί να διανύσει 440 χλμ. με μία φόρτιση
Σελ.
5
Το ηλεκτρικό MG ZS EV είναι άνετο στο δρόμο και έχει ουδέτερη οδική συμπεριφορά