Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
Δοκιμάζουμε το ηλεκτρικό MG ZS με τους 156 ίππους και τη μεγάλη μπαταρία
2 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Δοκιμάζουμε το ηλεκτρικό MG ZS με τους 156 ίππους και τη μεγάλη μπαταρία

Διαβάστηκε από 7532 αναγνώστες - 12/4/2024

Η είσοδος της MG έχει γίνει δυναμικά στη χώρα μας, με την εταιρεία να προσφέρει μια ευρεία γκάμα βενζινοκίνητων, plug-in υβριδικών και αμιγώς ηλεκτρικών οχημάτων. Το MG ZS είναι ένα μοντέλο-πασπαρτού, μιας και είναι διαθέσιμο με ατμοσφαιρικούς και turbo βενζινοκινητήρες, αλλά και σε 2 επιλογές με ηλεκτρικά μοτέρ. Η πρώτη έχει ισχύ 177 ίππους και μπαταρία 51kWh ενώ η δεύτερη διαθέτει μεγαλύτερη μπαταρία, χωρητικότητας 72kWh και ελαφρώς πιο αδύναμο μοτέρ, το οποίο αποδίδει 156 άλογα, με την έμφαση να έχει δοθεί στην ηλεκτρική αυτονομία.

Είμαστε ήδη γνώριμοι με το MG ZS, αφού το δοκιμάσαμε τόσο στην βασική έκδοση με τον ατμοσφαιρικό βενζινοκινητήρα των 106 ίππων όσο και στην ισχυρότερη με τον χιλιάρη turbo που αποδίδει 111 άλογα. Στη διάθεσή μας έχουμε πλέον το ηλεκτροκίνητο MG ZS EVμε τα 156 άλογα και τη μπαταρία μεγαλύτερης χωρητικότητας.


Στην εμφάνιση του MG ZS EV έχουν γίνει αλλαγές με έμφαση στην αεροδυναμική

Η εμφάνιση του ηλεκτροκίνητου MG ZS EV είναι στην πλειοψηφία ίδια με αυτή της θερμικής έκδοσης, ωστόσο έχουν γίνει στοχευμένες και εμφανείς αλλαγές με σκοπό να βελτιωθεί η αεροδυναμική του SUV, προκειμένου να υπάρχει όσο το δυνατόν μεγαλύτερη ηλεκτρική αυτονομία στο ταξίδι.
Ως εκ τούτου λοιπόν η εμπρόσθια μάσκα είναι κλειστή και δεν έχει γρίλιες, ένα συνηθισμένο χαρακτηριστικό των ηλεκτροκίνητων οχημάτων, και επιπλέον φιλοξενεί την υποδοχή φόρτισης. Οι ζάντες αλουμινίου έχουν πλαστικά καλύμματα που εξομαλύνουν τη ροή του αέρα, ενώ ο πίσω προφυλακτήρας που είναι επανασχεδιασμένος και διαθέτει διαχύτη στο κάτω μέρος του ολοκληρώνει τις διαφοροποιήσεις  που μαρτυρούν την ηλεκτρική «φύση» του MG ZS EV.

Σελ.
1
Ηλεκτρικό MG ZS EV 156 PS: Με «όπλα» την αυτονομία και την τιμή
Σελ.
2
Δοκιμάζουμε το ηλεκτρικό MG ZS με τους 156 ίππους και τη μεγάλη μπαταρία
Σελ.
3
Το εσωτερικό του MG ZS EV είναι ποιοτικό και αντάξιο ακριβότερων οχημάτων
Σελ.
4
Το MG ZS EV μπορεί να διανύσει 440 χλμ. με μία φόρτιση
Σελ.
5
Το ηλεκτρικό MG ZS EV είναι άνετο στο δρόμο και έχει ουδέτερη οδική συμπεριφορά