Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

    Εντυπωσιακό και συναρπαστικό όπως ένα Puma

    Διαβάστηκε από 79353 αναγνώστες - 31/12/2019

    Το νέο γοητευτικό Puma της Ford, καταφέρνει να συνδυάσει εκλεπτυσμένα σχεδιαστικά στοιχεία σε ένα καθαρόαιμο crossover καμβά. Χρησιμοποιώντας την ίδια βάση με τον μικρότερο αδελφό του Fiesta, δημιουργεί την δική του σχεδιαστική ταυτότητα, απαιτώντας την ξεχωριστή του θέση ανάμεσα στο πιο trendy και στιλάτα μικρά crossover. Την άμεσα αναγνωρίσιμη σιλουέτα του υπογράφουν τα προτεταμένα τόξα θόλων των τροχών, η γεμάτη στοιχεία χρωμίου κυψελοειδής νέα μάσκα αλλά και τα «δαχτυλίδια» των προβολέων ομίχλης που είναι ενσωματωμένοι στις εμπρός «αεροκουρτίνες». Την μοντέρνα και νέα σχεδιαστική φιλοσοφία ολοκληρώνουν τα εκ νέου σχεδιασμένα πίσω φωτιστικά σώματα, αλλά και οι εσοχές του πίσω μέρους που δημιουργούν μία 3D εικόνα. Το νέο Ford Puma διατίθεται σε 3 εκδόσεις με την αρχή να κάνει η Titanium που κρατάει ένα ουδέτερο και πάντα κομψό πακέτο. Στη συνέχεια ακολουθεί η γεμάτη νεανικότητα και sport στοιχεία ST-Line με καίριες αισθητικές παρεμβάσεις, ενώ την τριάδα κλείνει η ST-Line X που κόβει την ανάσα με το πακέτο που την συνοδεύει, τόσο σχεδιαστικά όσο και οδηγικά, προσφέροντας το απόλυτο σύνολο.



    Ο μεγαλύτερος χώρος αποσκευών στην κατηγορία του
    Το νέο Ford Puma αποτελεί ένα μικρό χωροταξικό θαύμα, καθώς αποδεικνύει έμπρακτα πως δεν χρειάζεσαι τεράστιες διαστάσεις για να έχεις μεγάλους χώρους. Τόσο οδηγός και συνοδηγός, όσο και οι πίσω επιβάτες, απολαμβάνουν περίσσιο χώρο για τα κεφάλια και τα πόδια τους, την στιγμή που δεκάδες καινοτόμες λύσεις για μικροαντικείμενα, θα τους λύσουν τα χέρια. Highlight όμως του νέου μοντέλου αποτελεί ο χώρος αποσκευών των 456 λτ., τιμή που αποτελεί την μεγαλύτερη στην κατηγορία του και αποδεικνύει πως η σωστή αρχιτεκτονική έχει αποτέλεσμα.



    Το νέο Ford Puma εκτός όλων όσων προαναφέρθηκαν διαθέτει και δύο έξυπνες και άκρως πρακτικές λύσεις. Η μία αφορά στον έξτρα αποθηκευτικό χώρο «Megabox» έως 80 λίτρα κάτω από τον χώρο αποσκευών, εκεί όπου βρίσκεται συνήθως η ρεζέρβα δηλαδή. Στον εν λόγω χώρο μπορεί να αποθηκευθεί για παράδειγμα μια γλάστρα, ενώ αυτός μπορεί να πλυθεί κιόλας, καθώς διαθέτει τάπα απορροής. Η άλλη αφορά στα αποσπώμενα με φερμουάρ καλύμματα των θέσεων, τα οποία μπορούν να πλυθούν στο πλυντήριο και να χρησιμοποιηθούν εκ νέου ή να αντικατασταθούν με ένα άλλο σετ.Η φόρτωση των αποσκευών στο Puma απλουστεύτηκε ακόμα περισσότερο, χάρη στην hands-free λειτουργία της πίσω πόρτας καθώς η πόρτα ανοίγει με μία απλή κίνηση του ποδιού κάτω από τον πίσω προφυλακτήρα.