Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

    Τεχνολογίες που σε προστατεύουν και σου εμπνέουν αυτοπεποίθηση

    Διαβάστηκε από 79352 αναγνώστες - 31/12/2019

    Με το Ford Puma η οδήγηση γίνεται ξεκούραστη και άνετη, όπως θα έπρεπε να είναι. Το νέο μοντέλο αποτελεί ένα συνονθύλευμα από εντυπωσιακές νέες τεχνολογίες, τόσο ασφάλειας όσο και ψυχαγωγίας.
     
    Για ασφαλέστερες διαδρομές
     Σύστημα Pre-Collision Assist: Το συγκεκριμένο σύστημα με λειτουργία ανίχνευσης πεζών παρακολουθεί πόσο κοντά βρίσκεστε σε άλλα οχήματα και πεζούς – ακόμα και στο σκοτάδι. Αν εντοπίσει κίνδυνο σύγκρουσης, μπορεί να σας προειδοποιήσει με φωτεινές και ηχητικές ενδείξεις και, αν είναι απαραίτητο, να προφορτίσει τα φρένα για πιο γρήγορη αντίδραση.
    Σύστημα επιτήρησης τυφλών σημείων: Το σύστημα Blind Spot Information System σας ειδοποιεί με φωτεινές ενδείξεις στους εξωτερικούς καθρέφτες όταν ένα άλλο όχημα κινείται στα τυφλά σημεία σας. Αντίστοιχα, το σύστημα προειδοποίησης για διερχόμενο όχημα Cross Traffic Alert σας προειδοποιεί αν ανιχνεύσει όχημα ή άλλο κίνδυνο όταν βγαίνετε με την όπισθεν από μια κάθετη θέση στάθμευσης και εφαρμόζει αυτόματα τα φρένα αν δεν αντιδράσετε έγκαιρα.
    Προβολείς LED: Με εξαιρετική απόδοση και μεγάλη διάρκεια, οι προβολείς LED παράγουν ένα καθαρό και δυνατό φως με εξαιρετική ακρίβεια δέσμης. Το σύστημα αυτόματης αλλαγής μεγάλης σκάλας προβολέων Auto High Beam (AHB) ανιχνεύει επερχόμενα οχήματα και κατεβάζει αυτόματα τους προβολείς από τη μεγάλη σκάλα για να τους επαναφέρει αμέσως μετά.
    Intelligent Adaptive Cruise Control: Το συγκεκριμένο εξελιγμένο σύστημα σταθερής ταχύτητας με υποβοήθηση έναντι σύγκρουσης και υποβοήθηση ελιγμού, διατηρεί μια σταθερή απόσταση ασφαλείας από το προπορευόμενο όχημα, ενώ μπορεί ακόμα και να σταματά και να ξεκινά όταν σταματά και ξεκινά το προπορευόμενο όχημα.
    Ευρυγώνια κάμερα οπισθοπορείας: Προσφέρει ιδιαίτερη βοήθεια όταν κάνετε όπισθεν για να παρκάρετε ή να ξεπαρκάρετε με πλήρη κάλυψη 180 μοιρών.




    Για την απόλυτη ψυχαγωγία σε κάθε διαδρομή
    Σύστημα Ford SYNC 3: Η οθόνη αφής 8 ιντσών στο κέντρο του ταμπλό, εξοπλίζεται με το σύστημα Ford SYNC 3, το οποίο σας επιτρέπει να ελέγχετε τα πάντα, από τηλεφωνικές κλήσεις μέχρι το ηχοσύστημα και τη δορυφορική πλοήγηση. Συνδέστε το κινητό σας σε ελάχιστα δευτερόλεπτα, χρησιμοποιήστε το μενού με φωνητικές εντολές, απολαύστε μουσική από το ηχοσύστημα B&O των 10 ηχείων ή αναζητήστε το κοντινότερο σημείο ενδιαφέροντος.
    Ford Pass Connect: Το modem FordPass Connect  σε συνδυασμό με την εφαρμογή FordPass σας προσφέρουν μια σειρά από νέες δυνατότητες που θα κάνουν τη ζωή σας ακόμα πιο εύκολη. Αναπροσαρμοζόμενο σύστημα πλοήγησης με live traffic ενημέρωση, δυνατότητα σύνδεση στο Wifi μέχρι και 10 συσκευών, ενώ μπορείτε μέσα από το κινητό σας να δείτε εάν το αυτοκίνητο σας είναι κλειδωμένο, να βάλετε μπρος τον κινητήρα ή να παρακολουθήσετε τη στάθμη του καυσίμου και άλλων καίριων συστημάτων.