Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
Jeep: Νέο πρωτότυπο Wrangler Rubicon

Jeep: Νέο πρωτότυπο Wrangler Rubicon

14/3/2022

Η Jeep φαίνεται πως ετοιμάζει ένα καινούργιο πρωτότυπο Wrangler Rubicon, το οποίο θα κάνει την παγκόσμια αποκάλυψή τους μέσα στις επόμενες μέρες.

Με αφορμή το Safari της Jeep

Η Jeep μετά την παρουσίαση του πρώτου της φουλ ηλεκτρικού SUV έχει πάρει φόρα και με αφορμή το πασχαλινό Jeep Safari που λαμβάνει χώρα στις ΗΠΑ, η αμερικάνική εταιρεία έχει υποσχεθεί πως θα παρουσιάσει αρκετά πρωτότυπα.

Εορταστικό μοντέλο για τα 20 χρόνια Wrangler Rubicon

Μέσω μίας teaser εικόνας η Jeep μας αφήνει να ρίξουμε μία ματιά στο πρωτότυπό της, αφήνοντας τα υπόλοιπα στην φαντασία, μην γνωρίζοντας αν απεικονίζει το καπό ενός Wrangler είτε ενός Gladiator σε έκδοση Rubicon. Αυτό που παρατηρούμε όμως, πέραν της λέξης Rubicon που αναγράφεται στο τέλος υπάρχει και ο αριθμός 20. Η πιθανότερη εξήγηση, όπως και οι φήμες που γεννήθηκαν, κάνουν λόγο πως η Jeep μέσω του νέου πρωτότυπου θα γιορτάσει τα 20 χρόνια από την επέτειο του πρώτου Wrangler Rubicon.


 

Αναμένεται να μάθουμε περισσότερα

Περισσότερα στοιχεία δεν έχουν ανακοινωθεί προς το παρόν με την Jeep να κρατάει ακόμα κλειστά τα χαρτιά της, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως είναι πολλές οι πιθανότητες το συγκεκριμένο πρωτότυπο να αποτελεί την προεπισκόπηση ενός επετειακού μοντέλου παραγωγής.
 

...>>>Συνεχίστε το άρθρο

Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το »

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις
Σχολιάστε