Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Κινητήρας καίει και βενζίνη και diesel με 60% καλύτερη απόδοση

Διαβάστηκε από 9131 αναγνώστες - 27/1/2020

Μια νέα, πολύ επαναστατική τεχνολογία βρέθηκε στο προσκήνιο της αυτοκίνησης. Αμερικανικό πανεπιστήμιο παρουσίασε έναν κινητήρα που θα μπορεί να καταναλώνει και βενζίνη αλλά και diesel. Μπορεί να είναι αυτό, το επόμενο βήμα στην αυτοκίνηση?

Δεν είναι λίγες οι φορές που έχουμε δει τα τελευταία χρόνια, διάφορες καινοτομίες επάνω στους θερμικούς κινητήρες. Οι νέες τεχνολογίες είναι ένα «γήπεδο» άσκησης με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον και συνήθως μέσω των πειραμάτων και την εξερεύνηση των δυνατοτήτων που μας δίνουν οι μηχανές, καταλήγουμε στις μεγαλύτερες καινοτομίες της βιομηχανίας.



Αν σε αυτό προσθέσουμε και την πίεση που δέχονται πλέον οι εταιρίες για να δημιουργήσουν αυτοκίνητα με εξαιρετικά χαμηλούς ρύπους, τότε καταλήγουμε στο συμπέρασμα ότι πλέον η αυτοκίνηση θα αλλάξει δραματικά τα επόμενα χρόνια. Βρισκόμαστε ήδη στην εποχή των υβριδίων αλλά και του ηλεκτρισμού, ενώ παράλληλα έχουν κάνει την εμφάνιση τους διάφορες τεχνολογίες που μειώνουν δραστικά τους ακατάλληλους ρύπους για το περιβάλλον.
 

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις