Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

    11 Ελαστικά - 1 Νικητής

    Διαβάστηκε από 103123 αναγνώστες - 1/8/2019

    Βέβαια, ένα ελαστικό ικανό να κινείται σε υψηλές ταχύτητες, είναι ένα καλό ελαστικό, όπως για παράδειγμα το Ultrac Vorti της Vredestein. Εμφανίζει ακρίβεια στις στροφές, παρουσιάζεται σταθερό στον πίσω άξονα, είναι εξαιρετικά ισορροπημένο και σημείωσε τελικά τον ταχύτερο γύρο της -στεγνής- πίστας. Αντίθετα, στη βρεγμένη άσφαλτο διακρίναμε τα νέα ελαστικά των Pirelli και Goodyear, τα οποία σημείωσαν τους καλύτερους χρόνους. Ακόμα και στο φρενάρισμα εμφανίζουν τα προαναφερθέντα προϊόντα πολύ καλό και ασφαλές πρόσωπο. Οι μικρότερες έως και κατά 10 m αποστάσεις ακινητοποίησης σε σχέση με άλλα ελαστικά είναι μία ενδεικτική απόδειξη.

    Από την άλλη πλευρά, δεν υφίσταται κανένας κίνδυνος σε περίπτωση ισχυρής βροχόπτωσης, καθώς όλα τα ελαστικά της δοκιμής παρέχουν στο test υδρολίσθησης υψηλά αποθέματα ασφάλειας. Μάλιστα, αυτό ισχύει ακόμα και για το πιο προσιτό οικονομικά εκπρόσωπο της κινεζικής Maxxis, που μας έπεισε τόσο στη βρεγμένη (χωρίς να γλιστρά ιδιαίτερα) όσο και στη στεγνή πίστα (με την απόδοσή τους).
    Για την αποφασιστικής σημασίας δόση της οδηγικής απόλαυσης οι υποψήφιοι αγοραστές πρέπει να βάλλουν το χέρι τους πιο βαθειά στην τσέπη, μια που η κορυφαία ποιότητα στην αγορά των ελαστικών έχει την τιμή της. Τελικά, ποιο από τα 11 σετ των ελαστικών με το προφίλ των 18 ιντσών είναι ο νικητής της δοκιμής?
     

    ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ