Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
7 φωτογραφίες »

Νέο Fabia: Τεράστιοι χώροι και αυτονομία 900 χιλιόμετρα

7/9/2021

Η νέα γενιά του Fabia πάτησε επίσημα δρόμο, έχοντας μεγαλύτερες εξωτερικές διαστάσεις, ευρύχωρο εσωτερικό, κορυφαίο αποθηκευτικό χώρο, αποδοτικότερους κινητήρες και αυτονομία έως 900χλμ, χάρη στο προαιρετικό ρεζερβουάρ 50 λίτρων.

Το δεύτερο δημοφιλέστερο μοντέλο της  Skoda έρχεται ανανεωμένο σε όλους τους τομείς, με τους χώρους και τις διαστάσεις του να παραπέμπουν σε μοντέλα μεγαλύτερης κατηγορίας, ενώ είναι τεχνολογικά εξοπλισμένο, με ότι πιο προηγμένο διαθέτει η ετιαρεία.

Kοινοποίησε το »
Σχολιάσε το »

 
Με το μικρότερο αεροδυναμικό συντελεστή της κατηγορίας
Ο σχεδιασμός της νέας γενιάς ακολουθά τα χνάρια της προηγούμενης, με τις διαστάσεις όμως να είναι σαφώς μεγαλύτερες, ενώ το ύψος χαμηλότερο δημιουργώντας μια εντυπωσιακή πρώτη εικόνα. Η αύξηση των διαστάσεων εξωτερικά, αλλά όπως θα δούμε και εσωτερικά, οφείλεται στο γεγονός ότι το νέο Fabia έχει βασιστεί πάνω στην αρθρωτή πλατφόρμα MQB-A0. 

Στο μπροστινό μέρος βρίσκεται μια εξάγωνη μάσκα, που περιβάλλεται από λεπτούς LED προβολείς και μεγάλους αεραγωγούς. Στο μπροστά προφυλακτήρα συναντάμε τις ενεργά ρυθμιζόμενες περσίδες ψύξης, οι οποίοι βοηθούν στη μείωση της κατανάλωσης, ενώ στο πίσω μέρος την παράσταση κλέβουν τα λεπτά φώτα και το μεγάλο λογότυπο στο κέντρο του πορτμπαγκάζ. Οι σχεδιαστές του Fabia κατάφεραν να χαρίσουν στο νέο μοντέλο, το μικρότερο αεροδυναμικό συντελεστή της κατηγορίας, μόλις 0,28 cd.  


Χάρη στις μεγαλύτερες εξωτερικές διαστάσεις και μεταξόνιο, ο χώρος των επιβατών αυξήθηκε, με τη χωρητικότητα του πορτμπαγκάζ να φτάνει τα 380 λίτρα, κορυφαίο νούμερο για την κατηγορία

Χάρη στις μεγαλύτερες εξωτερικές διαστάσεις και μεταξόνιο, ο χώρος των επιβατών αυξήθηκε, με τη χωρητικότητα του πορτμπαγκάζ να φτάνει τα 380 λίτρα, κορυφαίο νούμερο για την κατηγορία

Βελτιωμένο ποιοτικά με τεράστιους  χώρους
Το εσωτερικό της καμπίνας είναι σε υψηλό ποιοτικό επίπεδο. Τα πλαστικά στο πάνω μέρος του ταμπλό είναι μαλακά, δημιουργώντας ένα ιδιαίτερα όμορφο συνδυασμό με τις υφασμάτινες επενδύσεις που υπάρχουν στο μπροστινό τμήμα του ταμπλό, ενώ το φινίρισμά και η συναρμογή είναι εξαιρετική. Το αυτοκίνητο έρχεται με οθόνη, από 6,5 έως 9,2 ιντσών, στο κέντρο του ταμπλό, ενώ υπάρχει η δυνατότητα τοποθέτησης ψηφιακού πίνακα οργάνων 10,25 ιντσών. Το τιμόνι είναι διάκτινο, με ενσωματωμένους διακόπτες που μπορούν να διαχειριστούν την λειτουργία του infotainment, που έχει πλήρεις δυνατότητες συνδεσιμότητας και υπηρεσίες SKODA Connect. 

Το αυτοκίνητο μπορεί να φιλοξενήσει άνετα 5 επιβάτες, με αρκετό «αέρα» για τους πίσω, χάρη στο μεγαλύτερο μεταξόνιο και σε συνδυασμό με τους 16 μικροαποθηκευτικούς χώρους, συνολικής χωρητικότητας 108 λίτρων, η πρακτικότητα της καμπίνας εκτοξεύεται, και γίνεται κατάλληλη για τις καθημερινές μετακινήσεις μιας οικογένειας. Η χωρητικότητα του χώρου αποσκευών αγγίζει τα 380 λίτρα σε 5θεσια διαμόρφωση, από τα κορυφαία νούμερα της κατηγορίας, ενώ φτάνει τα 1.190 λίτρα σε 2θεσια διαμόρφωση.

Διαβάστε παρακάτω την σελίδα του άρθρου που σας ενδιαφέρει

Kοινοποίησε το »
Σχολιάσε το »

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις
Σχολιάστε