Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Νέο Mazda CX-30

17/7/2019

Η Ιαπωνική βιομηχανία παρουσίασε το Mazda CX-30 και το τοποθετεί ανάμεσα στο CX-3 και το CX-5. Πρακτικά μιλάμε για την crossover έκδοση του Mazda 3 που θα ενθουσιάσει το κοινό. Δείτε την αναλυτική παρουσίαση του μοντέλου.

Νέες πληροφορίες σχετικά με το Mazda CX-30 που πρόκειται να λανσαριστεί σύντομα στην Ευρώπη ήρθαν στο φως της δημοσιότητας. Υπενθυμίζουμε ότι το μοντέλο είναι ουσιαστικά η crossover έκδοση του Μazda 3 και θα τοποθετηθεί ανάμεσα στο CX-3 και το CX-5. Το Mazda CX-30 θα δανειστεί την ίδια παλέτα μηχανικών συνόλων που συναντάμε και στη πρόταση της εταιρείας στα μικρομεσαία.



Ο 2λιτρος SkyActiv-G αποδίδει 122 άλογα και 213 Νm ροπής ενώ ο SkyActiv-X αναμένεται και εδώ να αποδίδει 180 άλογα και 224 Νm ροπής. Και οι δύο αυτοί κινητήρες βενζίνης θα επωφελούνται από το M Hybrid ήπια υβριδικό σύστημα των 24 Boλτ. Στο diesel, η μόνη επιλογή είναι ο 1.800άρης SkyActiv-D αποδίδει 116 άλογα και 270 Nm ροπής. Όλες οι επιλογές θα συνδυάζονται είτε με 6τάχυτο μηχανικό κιβώτιο είτε με αυτόματη μετάδοση ενώ προαιρετικό θα είναι το i-Activ σύστημα τετρακίνησης.
 

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις