Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

    Πολυτελής άνεση

    17/7/2019

    Το Mazda CX-30 βασίζεται σε μία εξελιγμένη μορφή της αρχιτεκτονικής Skyactiv-Vehicle της Mazda. Οι διαστάσεις του μετρούνται σε 4.395 χιλιοστά μήκος, 1.795 πλάτος, 1.540 χλστ. ύψος και μεταξόνιο 2.655 χιλιοστά, γεγονός που καθιστά σημαντικά μακρύτερο και ελαφρώς πλατύτερο από το CX-3. Η εταιρεία υπόσχεται ότι οι επιβάτες θα επωφελούνται από μεγαλύτερους χώρους και άνεση σε σχέση με το CX-3 και θα φτάνουν σχεδόν αυτούς του μεγαλύτερου CX-5. O χώρος αποσκευών μετράται στα 430 λίτρα.



    Ανοίγοντας την πόρτα του οδηγού και μπαίνοντας στην καμπίνα, παρατηρεί κανείς ότι ο διάκοσμος δεν έχει μεγάλες διαφορές σε σχέση με το Mazda 3. H οθόνη infotainment 8,8 ιντσών ωστόσο είναι τώρα τοποθετημένη μέσα στο ταμπλό στο κεντρικό του μέρος δίπλα από τον πίνακα οργάνων.
    Ο εξοπλισμός του Mazda CX-30 στην Ευρώπη είναι μεγάλος και περιλαμβάνει 7 αερόσακους, σύστημα αυτόματου φρεναρίσματος, cruise control, σύστημα διατήρησης λωρίδας, ανίχνευση τυφλών σημείων, αυτόματη ρύθμιση των φώτων, 360 μοιρών κάμερα, LED φώτα και πολλά άλλα.

    ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ