Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Νέο Nissan Juke

4/9/2019

Το ολοκαίνουργιο Nissan Juke κάνει την επίσημη πρεμιέρα του όντας μεγαλύτερο σε διαστάσεις αλλά συνάμα ελαφρύτερο, με πλούσιο τεχνολογικό υπόβαθρο και turbo κινητήρες από 1,0 λτ., ενώ διατηρεί σε κάποιο βαθμό την εκκεντρική του σχεδίαση. Δείτε πότε θα έρθει στην Ελλάδα.

Μετά από σωρεία teaser αποκαλύφθηκε και επίσημα η νέα, δεύτερη γενιά του Nissan Juke, η οποία παίρνει τη σκυτάλη από το απερχόμενο μοντέλο μετά από οκτώ χρόνια επιτυχημένης εμπορικής πορείας στην κατηγορία των μικρών SUV (σ.σ. σχεδόν 1 εκατομμύριο Nissan Juke κυκλοφορούν στους ευρωπαϊκούς δρόμους). Αισθητικά, το νέο Juke διατηρεί εν πολλοίς το ντιζάιν που τάραξε τα νερά στο παρελθόν με τα ξεχωριστά φωτιστικά σώματα στο εμπρός μέρος και τις έντονες καμπύλες, έχοντας υιοθετήσει ωστόσο και τα πιο πρόσφατα σχεδιαστικά στοιχεία της μάρκας, χωρίς όμως να αλλοιώνεται η μοναδική του ταυτότητα.



Επιπλέον, προτάσσει ένα αθλητικό ύφος με δύο ασύμμετρες νευρώσεις στο πλάι, μία στους εμπρός ώμους και μία που ξεκινά χαμηλά κάτω από τον καθρέπτη και καταλήγει στα πίσω νέα φωτιστικά σώματα, καθώς επίσης και με ζάντες αλουμινίου έως και 19 ιντσών. Το σπορτίφ ίματζ τονίζεται εκτός των άλλων από την κεκλιμένη προς το πίσω μέρος «αιωρούμενη» λόγω της διχρωμίας οροφή, τύπου κουπέ, και τα κρυφά χερούλια στις πίσω πόρτες. Εξοπλισμένο στάνταρ με πλήρη  τεχνολογία LED, το τελευταίο Juke διατηρεί τους χαρακτηριστικούς κυκλικούς προβολείς με τη νέα υπογραφή σχήματος Y, που συμπληρώνουν τη μάσκα V-Motion της Nissan. Ένα αποκλειστικό χρώμα του αμαξώματος, το Fuji Sunset, είναι διαθέσιμο για να συμπληρώσει την παλέτα των 11 χρωμάτων.
 

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις