Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Νέος προφυλακτήρας και φωτιστικά σώματα αγκαλιάζουν την χαρακτηριστική «Χ» μάσκα.

Προαιρετικές οι 15άρες ζάντες.

Σαν άλλα transformers τα νέα φωτιστικά σώματα, έτοιμα να σου μιλήσουν.

Νέο Toyota Aygo: Με στόχο την κορυφή

Διαβάστηκε από 8114 αναγνώστες - 17/10/2018

Ο καλύτερος σύμμαχος της πόλης ακούει στο όνομα Toyota Aygo και μας ξανασυστήνεται πιο φρέσκος και πιο πλήρης από ποτέ.

Με τον αέρα που του δίνουν οι χιλιάδες πωλήσεις του, μεταμορφώνεται με μοναδικό και άμεσο στόχο την κορυφή. Πώς; Δείτε την μαεστρία της Toyota στις σελίδες που ακολουθούν.

Την μαγική συνταγή για την επιτυχία φαίνεται να έχει βρει η Toyota, που πιάνει με το ένα χέρι και την κορυφή των mini αυτοκινήτων. Την βαριά φανέλα σηκώνει με άνεση όπως όλα δείχνουν το Toyota Aygo που αντί να επαναπαυτεί, συνεχίζει να εκπλήσσει ακόμα και το fun club του. Τρισδιάστατη μάσκα «Χ», αναβαθμισμένος κινητήρας και δεκάδες νέες εκδόσεις με bi-tone χρωματικούς συνδυασμούς είναι μερικά από τα νέα δώρα που φέρνει η ανανέωση του. 

Εμφάνιση-σχεδίαση: Μοντέρνο, απαιτεί την προσοχή σου
Παράλογη πραγματικότητα το γεγονός πως το μόλις 3.465 χλστ. αμάξωμα του Aygo μπορεί να διδάξει στυλ. Παραμένει compact όπως πάντα, μα υιοθετεί αρκετές αισθητικές αλλαγές, τονίζοντας τη καθαρά μοντέρνα ταυτότητα του. Έτσι λοιπόν από μπροστά δεσπόζει το τρισδιάστατο και δυναμικό «Χ», το οποίο πλέον περιτριγυρίζεται από ανασχεδιασμένους (αρκετά πιο άγριους) προβολείς, LED φώτα ημέρας  και ολοκαίνουργιο προφυλακτήρα. Στο χέρι σας είναι εάν θα επιλέξετε να ντύνουν τους τροχούς σας τα νέας σχεδίασης τάσια ή 15άρες ζάντες αλουμινίου. Η εταιρία λανσάρει δύο νέες χρωματικές επιλογές, τις Magenta και Blue οι οποίες φέρνουν μερικό από το χρώμα τους και στο εσωτερικό.
 

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις