Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Πιο high-tech από ποτέ με πολλές επιλογές συνδεσιμότητας για smartphones.

    Εσωτερικό: Πιο high-tech από ποτέ, με νέα οθόνη

    Διαβάστηκε από 8149 αναγνώστες - 17/10/2018

    Με την πρώτη ματιά, τα βλέμματα κλέβει η γνωστή κάθετη κεντρική κονσόλα που ξεχωρίζει του υπόλοιπου ταμπλό, η οποία πλέον φιλοξενεί μία 7 ιντσών οθόνη αφής, η οποία μάλιστα δέχεται και φωνητικές εντολές. Σε σχέση με την προηγούμενη έκδοση, ο κεντρικός περιστροφικός διακόπτης έχει αντικατασταθεί από κουμπιά, αυξάνοντας την πρακτικότητα. Πίσω από το τριάκτινο τιμόνι, ο νέος μοντέρνος πίνακας οργάνων ενσωματώνει και οθόνη για το trip computer. Αξίζει να αναφέρουμε πως οι δυνατότητες  εξατομίκευσης έχουν αυξηθεί αισθητά, όπως επίσης και οι διασυνδέσεις με smartphone (apple car play – android auto) που εκτοξεύουν την ψυχαγωγία στα ύψη. 
    Στον τομέα της ποιότητας, θέτει τον πήχη της κατηγορίας του. Τα υλικά, αν και πλαστικά, δείχνουν πολύ στιβαρά καθώς δεν είναι ψιλόφλουδα. Η συναρμογή σε ταμπλό και τούνελ κονσόλας είναι άψογη, ενώ και η συναρμογή δεν προβληματίζει στιγμή. 

    Χώροι: Με άνεση 4 ενήλικες
    Mini μόνο στα χαρτιά, καθώς αρκετά άνετα θα ταξιδέψουν εντός και εκτός πόλης 4 ενήλικες. Εάν είναι άνω του μέσου όρου, ίσως να χρειαστούν οι δύο πίσω να κάνουν κάποιες παραχωρήσεις στα γόνατα, αλλά όχι σε μεγάλο βαθμό. Από κει και πέρα, ο χώρος των αποσκευών μετριέται στα 168 λτ. με το άνοιγμα της τζαμένιας πόρτας να βοηθάει στην φόρτωση πιο ογκωδών αντικειμένων. Αξίζει να αναφέρουμε πως υπάρχει η δυνατότητα αναδίπλωσης των πλατών των πίσω καθισμάτων.
     

    ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ