Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Οδηγούμε το νέο Ford Puma

Διαβάστηκε από 17317 αναγνώστες - 10/2/2020

Η Ford βάζει τον πήχη της απόλαυσης ψηλότερα. Παλιό όνομα, αλλά νέο concept: Το Ford Puma θέλει να φέρει αλλαγές στον κόσμο των μικρών SUV και έχει όλα τα... φόντα.

Το Ford Puma επέστρεψε! Το πρώτο Ford με αυτό το όνομα ήταν ένα μικρό coupe, που βασιζόταν στο Fiesta και είχε λανσαριστεί στα τέλη της δεκαετίας του 1990. Τώρα, σχεδόν 20 χρόνια αργότερα, η Ford φέρνει αυτό το όνομα ξανά στην επικαιρότητα και καθιστά το Puma ένα μικρό crossover. Το αυτοκίνητο βασίζεται και πάλι στο Fiesta και με μήκος 4,21 m βρίσκεται στο κέντρο της κατηγορίας. Ανάμεσα στα υπόλοιπα μοντέλα της κατηγορίας το Puma δείχνει σαφώς όμορφο και ξεχωρίζει με τη χαμηλά τοποθετημένη γρίλια στην πρόσοψή του, τους μεγάλους προβολείς, τη γραμμή της οροφής, που στο πίσω μέρος της δείχνει να χαμηλώνει, αλλά και το εξαιρετικά μυώδες πίσω μέρος συνολικά.



Στο μπροστινό μέρος οι χώροι είναι πραγματικά ευάεροι, όπως άλλωστε συνηθίζεται στην κατηγορία, ενώ τα καθίσματα είναι ευχάριστα με την ψηλή θέση τους. Επιπλέον, οι επενδύσεις των καθισμάτων, που είναι καλοσχηματισμένα και σφιχτά, μπορούν και αφαιρούνται, ώστε να μπορούν να πλένονται στο πλυντήριο. Μάλιστα, στην έκδοση “Titanium-X” τα καθίσματα κάνουν στους επιβάτες ακόμα και μασάζ.

Στην πίσω σειρά θέσεων, όμως, τα πολλά-πολλά και οι πολυτέλειες τελειώνουν. Οι χώροι είναι σχετικά στενοί ειδικά για όσους επιβάτες ξεπερνούν σε ύψος το 1,80 m. Ο χώρος αποσκευών έχει όγκο τα πολύ καλά 456 λίτρα, ενώ στη mild hybrid εκδοχή τα λίτρα μειώνονται σε 401 λίτρα. Το ύψος του πατώματος φόρτωσης είναι ρυθμιζόμενο και κάτω από αυτό υπάρχει το Mega Box, μία λεκάνη 80 λίτρων με βαλβίδα αποστράγγισης. Εκεί λοιπόν, μπορεί κανείς να πετάξει τις βρεγμένες γαλότσες του και αργότερα να πετάξει το νερό, που θα έχει στραγγιστεί ή να μεταφέρει όρθιο το φυτό εσωτερικών χώρων - το μέγιστο πιθανό ύψος του προς μεταφορά αντικειμένου μπορεί να είναι έως και 1,15 m.

Διαβάστε παρακάτω την σελίδα του άρθρου που σας ενδιαφέρει

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις