Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
8 φωτογραφίες »

Opel Grandland: Mε Pure Panel και Opel Vizor

Διαβάστηκε από 6552 αναγνώστες - 8/9/2021

Το νέο Opel Grandland ανανεώθηκε εμφανισιακά και αναβαθμίστηκε ψηφιακά, προβάλλοντας ένα αναγεννημένο προφίλ με τα ίδια δοκιμασμένα και αξιόπιστα μηχανικά σύνολα.

Το Grandland X λανσαρίστηκε από την Opel το 2017 σαν αντικαταστάτης του Opel Antara και η πορεία του μόνο πετυχημένη μπορεί να χαρακτηριστεί. Μέσα σε 4 χρόνια πούλησε πάνω από 250.000 αντίτυπα, την στιγμή που το Antara στα 11 χρόνια παρουσίας του είχε πουλήσει μόνο 127.000 αντίτυπα.

Kοινοποίησε το »
Σχολιάσε το »


Η γερμανική εταιρία βλέποντας την επιτυχία του μοντέλου αποφάσισε να το ανανεώσει τόσο εμφανισιακά όσο και τεχνολογικά, ώστε να το κάνει ακόμα πιο ελκυστικό. Η αρχή έγινε πετώντας το «X» από το όνομα, με το μοντέλο πλέον να ονομάζεται σκέτο Grandland.

Η μάσκα Opel Vizor κοσμεί τον εμπρός πρόβολο και δένει άψογα με το σύστημα φώτων Intellilux LED Pixel Light

Η μάσκα Opel Vizor κοσμεί τον εμπρός πρόβολο και δένει άψογα με το σύστημα φώτων Intellilux LED Pixel Light

 
Opel Vizor και εντυπωσιακό σύστημα φώτων

Από την πρώτη ματιά καταλαβαίνει ότι μπροστά σου έχει το νέο μοντέλο της Opel. O λόγος δεν είναι άλλος από την μαύρη μάσκα Opel Vizor που κοσμεί το εμπρός πρόβολο του αυτοκινήτου. Το σύστημα φώτων Intellilux LED Pixel Light με 84 στοιχεία για καθένα από τους δυο εμπρός προβολείς είναι εντυπωσιακό και δημιουργεί ένα εκρηκτικό συνδυασμό με τη μάσκα. Τη δυναμική εικόνα του εμπρός μέρους ολοκληρώνει ο τονισμένος ανασχεδιασμένος προφυλακτήρας με τους μεγάλους αεραγωγούς. Νέα προστατευτικά πλαστικά έχουν πάρει τη θέση τους περιμετρικά του αυτοκινήτου, ενώ στη πόρτα του πορτμπαγκάζ, στη μόδα της εποχής, συναντάμε το όνομα του μοντέλου με μεγάλα γράμματα. Το πλάτος του αυτοκινήτου έχει αυξηθεί κάμποσα χιλιοστά, με το μήκος και το ύψος να έχουν μείνει τα ίδια με τον προκάτοχο του.
 

Το Pure Panel, με τις δυο ενσωματωμένες ψηφιακές οθόνες, κυριαρχεί στο εσωτερικό του Grandland

Το Pure Panel, με τις δυο ενσωματωμένες ψηφιακές οθόνες, κυριαρχεί στο εσωτερικό του Grandland

Pure Panel με άψογο φινίρισμα και συναρμογή
H ποιότητας κατασκευής της καμπίνας του αυτοκινήτου είναι υψηλού επιπέδου,  με τα πλαστικά να είναι μαλακά με άψογο φινίρισμα και στιβαρή συναρμογή. Την παράσταση όμως κλέβει το Pure Panel στο ταμπλό, το ενιαίο πάνελ που ενσωματώνει δύο ψηφιακές οθόνες για τον πίνακα οργάνων και το σύστημα πολυμέσων. Στη στάνταρ έκδοση οι οθόνες είναι 7 ιντσών, αλλά στην δίκια μας έκδοση υπήρχαν η προαιρετική οθόνη 12 ιντσών για το οδηγό και η προαιρετική 10αρα οθόνη αφής για το infotainment.  Μπορεί να φιλοξενήσει 5 ενήλικες με το χώρο αποσκευών να φτάνει τα 514 λίτρα, με το σχήμα του να είναι ιδιαίτερα πρακτικό, ενώ στις υβριδικές εκδόσεις η χωρητικότητα περιορίζεται στα 390 λίτρα λόγω μπαταρίας.
 

Διαβάστε παρακάτω την σελίδα του άρθρου που σας ενδιαφέρει

Kοινοποίησε το »
Σχολιάσε το »

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις
Σχολιάστε