Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
Ουκρανία: Δωρεά 1 εκατ. ευρώ από την Stellantis

Ουκρανία: Δωρεά 1 εκατ. ευρώ από την Stellantis

3/3/2022

Η Stellantis είναι από τις πρόσφατες αυτοκινητοβιομηχανίες που παίρνει επίσημη θέση απέναντι στις τελευταίες εξελίξεις Ρωσίας-Ουκρανίας, προσφέροντας βοήθεια στην Ουκρανία με 1 εκατομμύριο ευρώ ως δωρεά.

Επίσημη ανακοίνωση για τη δωρεά

Όσο η εμπόλεμη κατάσταση στην Ουκρανία συνεχίζεται, τόσο αυξάνεται η αλληλεγγύη και στήριξη προς τον δοκιμαζόμενο ουκρανικό λαό που ξαφνικά βρέθηκε χωρίς σπίτι, κρυμμένος στα καταφύγια και πρόσφυγας στην ίδια του τη χώρα, ενώ μάχεται υπερασπιζόμενος τα εδάφη του.

Στο πλευρό του ουκρανικού λαού, τάσσονται όλο και περισσότερες αυτοκινητοβιομηχανίες στηρίζοντας με ποικίλους τρόπους, με πρόσφατα να παίρνει θέση και η Stellantis. Όπως και ανακοινώθηκε επίσημα, θα προχωρήσει σε δωρεά 1 εκατομμυρίου ευρώ στην Ουκρανία για «βοήθεια και υποστήριξη των Ουκρανών προσφύγων και αμάχων που εκτοπίστηκαν από την τρέχουσα κρίση», όπως αναφέρεται ακριβώς στο Δελτίο Τύπου.

Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το »

Προτεραιότητα η ασφάλεια των υπαλλήλων στην Ουκρανία

Ο CEO της Stellantis, Carlos Tavares δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί στους Ουκρανούς υπαλλήλους της εταιρείας. «Η Stellantis καταδικάζει τη βία και την επιθετικότητα. Σε αυτήν την περίοδο άνευ προηγουμένου πόνου, προτεραιότητά μας είναι η υγεία και η ασφάλεια των Ουκρανών υπαλλήλων και των οικογενειών τους. Μια επιθετικότητα που συγκλόνισε την παγκόσμια τάξη πραγμάτων, όντας ήδη αναστατωμένη από την αβεβαιότητα που έχει εξαπλωθεί. Η κοινότητα της Stellantis που αποτελείται από 170 εθνικότητες κοιτάει με απογοήτευση τους πολίτες να εγκαταλείπουν τη χώρα. Ακόμα κι αν το μέγεθος των θυμάτων δεν είναι ακόμη εμφανές, ο ανθρώπινος απολογισμός θα είναι αφόρητος», ήταν μερικά από τα λόγια στήριξης.

Δημιουργία ειδικής ομάδας επικοινωνίας με τους 71 υπαλλήλους

Επιπλέον, ο Carlos Tavares πληροφόρησε το κοινό πως οι 71 υπάλληλοι της Stellantis που έχουν έδρα την Ουκρανία είναι καλά στην υγεία τους, ενώ τόνισε πως δημιουργήθηκε μία ειδική ομάδα της εταιρείας η οποία έχει αναλάβει την παρακολούθηση επί μονίμου βάσεως της υγείας και της ασφάλειας των εν λόγω εργαζομένων.

...>>>Συνεχίστε το άρθρο

Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το »

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις
Σχολιάστε