Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Καταφέρνει χωρίς να αποτινάξει πλήρως την σχεδιαστική γλώσσα της Skoda, να παρουσιάσει την δική του υπογραφή.

Δοκιμάσαμε το νέο Skoda Scala 1.0 TSI 116PS Style

Διαβάστηκε από 21179 αναγνώστες - 6/10/2019

Η Skoda δεν σταματά να μας προσφέρει καινούργια και καλοφτιαγμένα αυτοκίνητα σε όλες τις κατηγορίες. Έχοντας κερδίσει με το Karoq το βραβείο  Αυτοκίνητο της χρονιάς 2019, το ίδιο επιχειρεί και φέτος με το φρέσκο Scala.

Δοκιμάζουμε το νέο μικρομεσαίο Skoda Scala στην πλούσια έκδοση Style με τον 1.000άρη TSI κινητήρα των 116 ίππων και ανακαλύπτουμε τους λόγους που το συγκεκριμένο μοντέλο θέτει σοβαρή υποψηφιότητα για καλύτερο μικρομεσαίο της χρονιάς. Είστε έτοιμοι να μάθετε Τσέχικα; Ιδέες από την αρχή, πολύ κέφι και μία διαφορετική νοοτροπία χρειάστηκαν για να έρθει στη ζωή ένα ολοκαίνουργιο σχεδιαστικά μοντέλο, το οποίο φέρει την δική του υπογραφή.



Αντικρίζοντας το νέο Skoda Scala από μπροστά, σίγουρα θα σας τραβήξει τα βλέμματα η μεγάλη κάθετη μάσκα αλλά και τα αιχμηρής σχεδίασης φωτιστικά σώματα LED, ενώ από το πλάι, δείχνει πραγματικά πιο μεγάλο από ότι είναι (4.362 χλστ.) Η χαμηλή οροφή προσθέτει στο σύνολο, ενώ και στο πίσω μέρος, αντικρίζουμε για πρώτη φορά ένα τόσο μεγάλο παρ μπριζ αλλά και λεπτής σχεδίασης φώτα. Δεν προσπαθεί να μοιάσει ούτε σε SUV, ούτε σε κάτι άλλο, είναι το Scala και αυτό, προς τιμήν του, του το αναγνωρίζουν όλοι.


 

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις