Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Με ελληνική υπογραφή το εσωτερικό, με χρήση μαλακών υλικών, την ώρα που η τεχνολογία είναι διάχυτη.

    Ποιοτικό, τεχνολογικά άψογο και με ελληνική υπογραφή

    Διαβάστηκε από 21189 αναγνώστες - 6/10/2019

    Αποστηθίστε καλά το εσωτερικό του νέου Skoda Scala καθώς μας παρουσιάζει τη νέα λογική σχεδίασης καμπίνας που θα συναντήσουμε σε πολλά συγγενικά μελλοντικά μοντέλα. Το ταμπλό χτίζεται γύρω από μία κυματοειδή γραμμή η οποία «ενσωματώνει» οπτικά την οθόνη αφής του infotainment, με την τελευταία να αγγίζει τις 9.2 ίντσες. Έχει χρησιμοποιηθεί σχεδόν αποκλειστικά μαλακό υλικό, ενώ ο πίνακας οργάνων που αντικρίζει μπροστά του ο οδηγός είναι μία οθόνη 10.25 ιντσών με 5 πιθανές διαφορετικές διαμορφώσεις. Εάν αρέσει και σε εσάς αυτή η ποιοτική αναβάθμιση αλλά και μοντέρνα αισθητική, μπορείτε να δώσετε τα συγχαρητήρια σας στον Έλληνα υπεύθυνο σχεδίασης κ. Δημήτρη Δαρκούδη.

    Εξοπλισμός που συναρπάζει αλλά και σε προσέχει
    Αυτό που εντυπωσιάζει ιδιαίτερα είναι η αγάπη του νέο Skoda Scala στις τεχνολογίες, καθώς διαθέτει μόνιμη πρόσβαση στο ίντερνετ, δυνατότητα σύνδεσης με όλα τα smartphones αλλά και ένα πλήρες πακέτο βοηθημάτων το οποίο περιέχει αυτόματο φρένο, αναγνώριση πεζών, έλεγχο λωρίδας, ACC, έλεγχο νεκρής γωνίας και πολλά ακόμα. Το κερασάκι στην τούρτα βάζει το σύστημα CrewProtectAssist  το οποίο όταν προβλέψει αναπόφευκτη σύγκρουση φέρνει το όχημα σε κατάσταση ετοιμότητας.



    Από τα πιο ευρύχωρα μοντέλα της κατηγορίας

    Το ιδιαίτερα μεγάλο μεταξόνιο των 2.649 χλστ. καταφέρνει να δώσει στο νέο Scala εντυπωσιακά ευρύχωρη καμπίνα, η οποία θα φιλοξενήσει μέχρι και 3 πίσω επιβάτες. Αρκετός χώρος για τα γόνατα και τα κεφάλια με μόνο μικρό μειονέκτημα το λίγο υψηλό μεσαίο τούνελ. Ο χώρος αποσκευών ξεκινάει από τα 467 λτ. και φτάνει μέχρι τα 1.410 λτ. ενώ σε περίπτωση που θέλετε, η πόρτα μπορεί να παραγγελθεί και ως ηλεκτρική, για να είστε ακόμα πιο άνετοι.
     

    ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ