Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

ΔΟΚΙΜΗ: Suzuki Ignis 1.2 GLX 90PS

4/7/2019

Ο απόλυτος εκμοντερνισμός. Το Ignis αποτελεί ένα από τα αγαπημένα μίνι της ελληνικής αγοράς. Η νέα του γενιά διατηρεί τα στοιχεία που το έκαναν λατρευτό, όπως η απόσταση από το έδαφος, οι μεγάλοι χώροι και η 4κίνηση (σε κάποιες εκδόσεις) αλλά υιοθετεί νέα ιδιαίτερα μοντέρνα εμφάνιση και αρκετές τεχνολογίες.

Δοκιμάζουμε την έκδοση με τον 1.200άρη κινητήρα βενζίνης στην πιο πλούσια έκδοση GLX και σας μεταφέρουμε από την κατανάλωση μέχρι και τη παραμικρή λεπτομέρεια. Πραγματικά ιδιαίτερη η νέα σχεδιαστική φιλοσοφία που διακατέχει το νέο Suzuki Ignis, καθώς δεν υπάρχει περίπτωση να περάσει απαρατήρητη. Τώρα εάν θεωρείται και όμορφη, αυτό είναι υποκειμενικό.  



Κοιτώντας το από μπροστά, τα φώτα LED και η μάσκα με τις πινελιές χρωμίου φέρουν την υπογραφή όπως σε κάθε Suzuki μοντέλο. Στο πλάι τα βλέμματα τραβάει σίγουρα η αρκετά φαρδιά κολώνα, ενώ και το πίσω μέρος είναι ιδιαίτερο, όντας αρκετά φαρδύ χαμηλά και στενεύει όσο ανεβαίνει, καταλήγοντας σε μία ψηλή και στενή οροφή. Τουλάχιστον δεν μοιάζει με κανένα άλλο.

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις