Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

    Με τεχνολογίες intelligent mobility και ημιαυτόνομη οδήγηση

    Διαβάστηκε από 103675 αναγνώστες - 28/1/2020

    Το νέο Juke αποτελεί την καλύτερη διαφήμιση για το τεχνολογικό άλμα της Nissan τα τελευταία χρόνια. Αρχικά να τονίσουμε πως το μοντέλο κατάφερε να λάβει την μέγιστη διάκριση στον ευρωπαικό οργανισμό ασφαλείας EuroNCAP με 5 αστέρια, προσφέροντας υψηλή ασφάλεια σε όλους τους επιβάτες του. Η Nissan όμως δεν μένει εκεί, καθώς φρόντισε να το εξοπλίσει με δεκάδες τεχνολογίες ασφάλειας και άνεσης, που θα απαλλάξουν τον οδηγό από πολλά άγχη και θα του επιτρέψουν να απολαύσει καθαρή οδήγηση.  



    Πιο συγκεκριμένα διαθέτει σύστημα αυτόνομου φρεναρίσματος έκτακτης ανάγκης με αναγνώριση πεζών και δικύκλων, σύστημα αναγνώρισης σημάτων κυκλοφορίας, σύστημα εκούσιας εκτροπής από την λωρίδα, σύστημα ενημέρωσης διασταυρούμενου οχήματος κατά τον ελιγμό, σύστημα τυφλής γωνίας αμαξώματος και φυσικά την τεχνολογία Nissan Intelligent Mobility που συμπεριλαμβάνει και το σύστημα ProPILOT. Απολαύστε ταξίδια στα οποία το αυτοκίνητο θα επιταγχύνει και θα φρενάρει μόνο του, διατηρώντας πάντα αποστάσεις ασφαλείας αλλά και την προδιαγεγραμμένη πορεία. Νέο Nissan Juke με επιπλέον:
     

    • INTELLIGENT TRACE CONTROL: Το σύστημα Intelligent Trace Control διαβάζει την κατάσταση και, εφόσον χρειαστεί, μπορεί να φρενάρει κάθε τροχό ξεχωριστά για να σας βοηθήσει να στρίψετε ομαλά στις στροφές.
    • INTELLIGENT RIDE CONTROL: Σαμαράκια ; Κανένα πρόβλημα !  Το Intelligent Ride Control μπορεί να εφαρμόσει αυτόματα τα φρένα και να ρυθμίσει τη ροπή του κινητήρα για να εξομαλύνει το πέρασμά σας. 
    • HILL START ASSIST: Όταν βρίσκεστε σε έναν απότομο και ανηφορικό δρόμο, το Hill Start Assist σας βοηθά να μην κυλίσετε προς τα πίσω. Εφαρμόζει την ενδεδειγμένη σωστή πίεση στα φρένα για λίγα δευτερόλεπτα, δίνοντάς σας αρκετό χρόνο για να μεταβείτε από το πεντάλ φρένου στο γκάζι.