Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

ΟΔΗΓΟΥΜΕ: Toyota Corolla Touring Sports

Διαβάστηκε από 18866 αναγνώστες - 8/6/2019

Η νέα Toyota Corolla στην έκδοση, station wagon ή αλλιώς Touring Sports, συνδυάζει τους άνετους χώρους με την ευχρηστία και την υβριδική τεχνολογία. Τι άλλο να ζητήσει ο μέσος οικογενειάρχης?

Η αντεπίθεση της Toyota συνεχίζεται, καθώς μετά από το hatchback μοντέλο, στην απλή και στην υβριδική έκδοση του, η Ιαπωνική εταιρεία λανσάρισε την Toyota Corolla και σε έκδοση στέισον βάγκον, με την ονομασία Touring Sports. Μια κίνηση μάλλον αναμενόμενη, αν αναλογιστούμε ότι τα εν λόγω οχήματα χαίρουν εκτίμησης στην Ευρώπη, εν αντιθέσει με τη χώρα μας, όπου το αντίστοιχο αγοραστικό κοινό επιλέγει (λανθασμένα) για την κάλυψη των μεταφορικών του αναγκών ένα SUV και όχι ένα στέισον. 



Σχεδίαση- Χώροι 
Η Toyota Corolla Touring Sports είναι κατά 6 εκατοστά μεγαλύτερο από το hatchback μοντέλο (4,65 μέτρα), ενώ το μεταξόνιο του ανέρχεται σε 2,70 μέτρα, κάτι το οποίο έχει θετικό αντίκτυπο στους διαθέσιμους χώρους στο εσωτερικό, οι οποίοι είναι σαφώς καλύτεροι έναντι του hatchback μοντέλου, κυρίως σε ό,τι αφορά στα γόνατα των πίσω επιβατών. Που διαφοροποιείται όμως από τα υπόλοιπα μοντέλα της έκδοσης?

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις