Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
Δεν εμφανίζει πρόωρες φθορές το ηλεκτρικό smart fortwo
2 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Δεν εμφανίζει πρόωρες φθορές το ηλεκτρικό smart fortwo

14/12/2023

Ένα ηλεκτρικό αυτοκίνητο δεν είναι μόνο η μπαταρία του όμως. Το smart fortwo διατηρείται σε καλή κατάσταση και στους υπόλοιπους τομείς, χωρίς πρόωρες φθορές. Οι διακόπτες δεν έχουν χάσει το χρώμα τους και το στεφάνι του τιμονιού δεν έχει εμφανίσει γυαλάδες από τη χρήση. Επιπλέον οι επενδύσεις στην καμπίνα δεν παρουσιάζουν γρατζουνιές και τα καθίσματα διατηρούν τη φόρμα τους και δεν έχουν πτυχές στις ταπετσαρίες τους.
Η εταιρεία συνιστά την αλλαγή της μπαταρίας 12 V κάθε 36 μήνες, προκειμένου να λειτουργεί σωστά το σύστημα διαχείρισης της μπαταρίας υψηλής τάσης, δηλαδή αυτής που τροφοδοτεί με ενέργεια τον ηλεκτροκινητήρα.

Το smart fortwo δεν μαστίζεται από δυσλειτουργίες και προβλήματα. Υπάρχουν λίγες αναφορές για προσωρινή διαταραχή στην εφαρμογή που διαχειρίζεται τη φόρτιση του αυτοκινήτου.

Τα ηλεκτρικά παράθυρα διαθέτουν σύστημα ανίχνευσης εμποδίου, το οποίο σταματά το ανέβασμα του τζαμιού στην περίπτωση όπου συναντήσει κάποιο αντικείμενο, όπως π.χ χέρι. Αν σε φυσιολογική χρήση παρατηρήσετε πως το παράθυρο σταματά να ανεβαίνει, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να χρειάζονται καθάρισμα τα λάστιχα γύρω από το κρύσταλλο, μιας και ο μηχανισμός θεωρεί τη βρομιά ως εμπόδιο και αυτομάτως δίνει εντολή στο γρύλο να κατέβει.

Σελ.
1
Δοκιμάζουμε μεταχειρισμένο ηλεκτρικό smart fortwo
Σελ.
2
Πόσο καλό είναι το ηλεκτρικό smart fortwo ως μεταχερισμένο;
Σελ.
3
Η μπαταρία του smart fortwo έχει εγγύηση 8 χρόνια ή 100.000 χλμ
Σελ.
4
Δεν εμφανίζει πρόωρες φθορές το ηλεκτρικό smart fortwo
Σελ.
5
Το smart fortwo είναι άκρως ευέλικτο στην πόλη