Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
Το smart fortwo είναι άκρως ευέλικτο στην πόλη

Το smart fortwo είναι άκρως ευέλικτο στην πόλη

14/12/2023

Το smart fortwo της τρίτης γενιάς συνεχίζει το «θρύλο» που έχτισαν οι δύο πρόγονοί του και εντυπωσιάζει με την ευελιξία του εντός πόλης. Το ίδιο ισχύει σαφώς και για την ηλεκτροκίνητη έκδοση του μικρού αυτοκινήτου, η οποία έχει ως επιπλέον «ατού» την απόλυτη ησυχία, χάρη στην αθόρυβη λειτουργία του μοτέρ.
Ο κύκλος στροφής είναι μόλις 6,95 μέτρα, κάτι που καθιστά το όχημα ικανό να στρίβει με περισσή άνεση σε οποιοδήποτε στενό, ενώ το μικρό του μήκος (2,7 μέτρα) σημαίνει πως θα καταφέρετε να παρκάρετε σε σημεία όπου δυσκολεύονται ακόμα και τα μικρά πόλης, που έχουν μήκος 4 μέτρα.

Το αυτοκίνητο μπορεί να φιλοξενήσει αποκλειστικά δύο επιβάτες, ωστόσο η ευρυχωρία είναι μεγάλη ακόμα και για άτομα με ύψος ανώτερο του μέσου όρου. Οι πόρτες διαθέτουν θήκες για μικροαντικείμενα, ενώ το πορτ-μπαγκάζ έχει χωρητικότητα 230 λίτρα.
 

Συμπέρασμα: Το smart fortwo αποτελεί αξιόπιστη επιλογή για αγορά μεταχειρισμένου ηλεκτρικού αυτοκινήτου

Είναι γνωστό πως το smart fortwo αποτελεί τον απόλυτο σύμμαχο για την εύκολη μετακίνηση στην πόλη. Το ηλεκτρικό μοντέλο αποδεικνύεται αξιόπιστο ως μεταχειρισμένο, αφού δεν διαθέτει πρόωρες φθορές, ούτε προβλήματα με τη μπαταρία. Όπως ισχύει σε όλα τα αυτοκίνητα, με έναν έλεγχο από κάποιο ειδικό πριν την αγορά θα βεβαιωθείτε για την καλή κατάσταση του οχήματος και της μπαταρίας.

Σελ.
1
Δοκιμάζουμε μεταχειρισμένο ηλεκτρικό smart fortwo
Σελ.
2
Πόσο καλό είναι το ηλεκτρικό smart fortwo ως μεταχερισμένο;
Σελ.
3
Η μπαταρία του smart fortwo έχει εγγύηση 8 χρόνια ή 100.000 χλμ
Σελ.
4
Δεν εμφανίζει πρόωρες φθορές το ηλεκτρικό smart fortwo
Σελ.
5
Το smart fortwo είναι άκρως ευέλικτο στην πόλη