Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
Θα βρω φθορές σε ένα Audi A3 διετίας;
2 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Θα βρω φθορές σε ένα Audi A3 διετίας;

2/11/2023

Το εσωτερικό του Audi A3 είναι ποιοτικό και εργονομικό. Στο μεταχειρισμένο αυτοκίνητο που έχουμε στη διάθεσή μας, η εικόνα από την καμπίνα είναι αντάξια ενός καινούργιου μοντέλου. Οι επενδύσεις δεν έχουν γρατζουνιές και σημάδια από τη χρήση, ενώ το στεφάνι του οδηγού δεν έχει φθορές από τη συνεχή επαφή με τα χέρια του οδηγού. Σε αντίστοιχα καλή εικόνα βρίσκονται και τα πλήκτρα στο ταμπλό, τα οποία δεν έχουν χάσει το χρώμα τους.

Ο προηγούμενος κάτοχος είχε εξοπλίσει το A3 του με δερμάτινο sport τιμόνι πολλαπλών λειτουργιών, ψηφιακό πίνακα οργάνων 12,3 ιντσών, σύστημα πλοήγησης και ηχοσύστημα ισχύος 680 W από την Bang & Olufsen. Όλα δουλεύουν όπως θα έπρεπε.



Οι κύριες αναφορές σε δυσλειτουργίες αφορούν στο σύστημα infotainment MIB3 του ομίλου VW και περιλαμβάνουν «κολλήματα» του λογισμικού, αργούς χρόνους απόκρισης και προβλήματα συμβατότητας με συσκευές. Η Audi έχει βελτιώσει το infotainment με διάφορες ενημερώσεις στο software και το σύστημα θεωρείται σταθερό από την έκδοση 3620 και μετά. Ουσιαστικά τα ελαττώματα συναντώνται στα πρώτα A3 της συγκεκριμένης γενιάς.

Η καμπίνα είναι ευρύχωρη και τα καθίσματα αναπαυτικά, με τη συνολική ποιότητα των υλικών που έχουν χρησιμοποιηθεί να είναι υψηλή.

Σελ.
1
Βγάζουν ζημιές τα Plug-in hybrid Audi A3;
Σελ.
2
Θα βρω φθορές σε ένα Audi A3 διετίας;
Σελ.
3
Ποια είναι τα χαρακτηριστικά του Audi A3;