Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
Ποια είναι τα χαρακτηριστικά του Audi A3;

Ποια είναι τα χαρακτηριστικά του Audi A3;

2/11/2023

Το Audi A3 της τέταρτης γενιάς έχει δυναμικό παρουσιαστικό, το οποίο ταυτόχρονα διακατέχεται από κομψότητα. Οι «πρησμένοι» θόλοι των φτερών, η μεγάλη τραπεζοειδής γρίλια που δεσπόζει στον εμπρόσθιο πρόβολο και τα «συνοφρυωμένα» φανάρια εντείνουν το sport στοιχείο του οικογενειακού hatchback.
Το εσωτερικό του αυτοκινήτου είναι οδηγοκεντρικό και ποιοτικό, όπως αποδεικνύεται και από την κατάσταση που βρίσκεται το μεταχειρισμένο μοντέλο που δοκιμάζουμε. Στην περίπτωση των plug-in υβριδικών εκδόσεων, όπως αυτή που είχαμε στα χέρια μας, η χωρητικότητα του πορτ-μπαγκάζ είναι μειωμένη κατά 100 λίτρα και ανέρχεται στα 280 λίτρα.

Το βάρος της συγκεκριμένης έκδοσης είναι αυξημένο, και έτσι η εταιρεία εφοδιάζει το μοντέλο με πιο σφικτή ανάρτηση, η οποία μπορεί να περιορίσει ελαφρώς την άνεση σε δρόμους με κακοτεχνίες. Το αυτοκίνητο στο δρόμο είναι σταθερό και εμπνέει εμπιστοσύνη στον οδηγό. Η καλή οδική συμπεριφορά στις στροφές συνοδεύεται από ισχυρά φρένα, τα οποία έχουν καλή αίσθηση.


Συμπέρασμα: Αξιόλογο το Audi A3 ως μεταχειρισμένο

Συνοψίζοντας, το Audi A3 διαθέτει δυναμικό σχεδιασμό και μια ευρεία γκάμα κινητήρων. Η Plug-in υβριδική έκδοση δεν μαστίζεται από προβλήματα και ζημιές, ενώ η εταιρεία έχει επιλύσει τα «κολλήματα» του infotainment των πρώτων μοντέλων, μέσω μιας σειράς αναβαθμίσεων.

Σελ.
1
Βγάζουν ζημιές τα Plug-in hybrid Audi A3;
Σελ.
2
Θα βρω φθορές σε ένα Audi A3 διετίας;
Σελ.
3
Ποια είναι τα χαρακτηριστικά του Audi A3;