Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
Περιορισμένες φθορές, μόνο σε αμορτισέρ και ελατήρια
2 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Περιορισμένες φθορές, μόνο σε αμορτισέρ και ελατήρια

23/11/2023

Αντίστοιχα καλό «πρόσωπο» δείχνει το Opel Adam και στον τομέα των φθορών, αφού είναι ένα από τα πιο αξιόπιστα μοντέλα της κατηγορίας του και δεν θα προβληματίσει με πρόωρες επισκέψεις στο συνεργείο. Οι φθορές περιορίζονται στο σύστημα ανάρτησης, και πιο αναλυτικά στα αμορτισέρ και στα ελατήρια του γερμανικού mini.

Το αυτοκίνητο που δοκιμάζουμε ως μεταχειρισμένο κυκλοφορούσε για 10 χρόνια στη Γερμανία, σε μια χώρα που είναι γνωστή για το αλάτι που χρησιμοποιείται στους δρόμους το χειμώνα. Παρόλα αυτά δεν υπάρχει σκουριά στο κάτω μέρος του αμαξώματος, κάτι που αποδεικνύει πως η προστασία κατά της διάβρωσης είναι υψηλή.



Περνώντας στο εσωτερικό, βλέπουμε πως αυτό διατηρείται σε πολύ καλή κατάσταση, χωρίς σημάδια χρήσης και φθοράς. Οι επενδύσεις στην καμπίνα δεν έχουν γρατζουνιές, κάτι που ισχύει και για τις ταπετσαρίες των καθισμάτων που δεν έχουν σκισίματα. Οι διακόπτες στο ταμπλό και στο τιμόνι δεν έχουν χάσει το χρώμα τους, ενώ το στεφάνι του τελευταίου, όπως και ο μοχλός των ταχυτήτων, δεν εμφανίζουν γυαλάδα από τη συνεχή επαφή με τα χέρια του οδηγού.

Σελ.
1
Μεταχειρισμένο Opel Adam με 80.000 χιλιόμετρα: Δεν βγάζει βλάβες
Σελ.
2
Πόσο καλό είναι το Opel Adam ως μεταχειρισμένο;
Σελ.
3
Περιορισμένες φθορές, μόνο σε αμορτισέρ και ελατήρια
Σελ.
4
Στιλάτο και ποιοτικό το Opel Adam