Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
Στιλάτο και ποιοτικό το Opel Adam

Στιλάτο και ποιοτικό το Opel Adam

23/11/2023

Το Opel Adam δείχνει ακόμα στιλάτο και μοντέρνο, παρά τα 11 χρόνια που έχουν περάσει από το ντεμπούτο του, και ως πλαίσιο χρησιμοποιεί ουσιαστικά μια κοντύτερη εκδοχή του «πατώματος» του Corsa.
Εκτός από το σχεδιασμό, η γερμανική εταιρεία έδωσε έμφαση και στον τομέα της ποιότητας, αφού έχει χρησιμοποιήσει υλικά από το επάνω ράφι, με την συναρμογή να είναι στιβαρή, κάτι που αποδεικνύεται και από τη δοκιμή του μεταχειρισμένου μοντέλου, στο οποίο δεν ακούγονται τριγμοί.

Το Adam είναι το μόνο mini όχημα στο οποίο βρίσκουμε μαλακό πλαστικό στο επάνω μέρος του ταμπλό, ενώ κατά την παραγγελία ως καινούργιο ο αγοραστής είχε στη διάθεσή του πάνω από 90.000 συνδυασμούς εξοπλισμού. Το αυτοκίνητο είχε ως extra ακόμα και LED φωτισμό στην οροφή που έμοιαζε με έναστρο ουρανό, κάτι που συναντούμε σε μοντέλα των Maybach και Rolls Royce.


Συμπέρασμα: Το Opel Adam είναι ποιοτικό και αξιόπιστο ως μεταχειρισμένο

Συνοψίζοντας, το Opel Adam είναι ένα mini πόλης που διακατέχεται από μεγάλη αξιοπιστία και ποιότητα. Κάτω από το κομψό και στιλάτο αμάξωμα βρίσκεται μια στιβαρή κατασκευή, η οποία δεν θα προβληματίσει τους κατόχους με πρόωρες φθορές και συνήθεις βλάβες, και ως εκ τούτου αποτελεί μια καλή περίπτωση για αγορά μεταχειρισμένου αυτοκινήτου.

Σελ.
1
Μεταχειρισμένο Opel Adam με 80.000 χιλιόμετρα: Δεν βγάζει βλάβες
Σελ.
2
Πόσο καλό είναι το Opel Adam ως μεταχειρισμένο;
Σελ.
3
Περιορισμένες φθορές, μόνο σε αμορτισέρ και ελατήρια
Σελ.
4
Στιλάτο και ποιοτικό το Opel Adam