Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

HYUNDAI TUCSON 1.6 CRDi 4WD

Διαβάστηκε από 60526 αναγνώστες - 18/10/2019

Ρομαντισμός και περιπέτεια. Το Hyundai με το συγκεκριμένο όνομα όμως, πρεσβεύει περίπου το αντίθετο. Κι αυτό είναι ένα κομπλιμέντο. Ένα ικανό, στιβαρό SUV, στο οποίο μπορεί να βασιστεί ο χρήστης του. Είναι απλούστατο και διαθέτει καλούς χώρους. Και, όπως πάντα στη Hyundai, η χρήση του αυτοκινήτου είναι τελείως απροβλημάτιστη, κάτι που δεν εννοείται σε κανένα άλλο μοντέλο.



Ο χώρος των αποσκευών είναι επενδυμένος με πολύ σκληρό πλαστικό, ο όγκος του κυμαίνεται από 513 έως 1.503 λίτρα, ενώ η φόρτωση φτάνει τα 531 κιλά. Μόνο οι 1.4 τόνοι, τους οποίους είναι ικανό να ρυμουλκήσει το Tucson είναι λίγοι. Ο κινητήρας των 1,6 λίτρων, με τα 136 PS, δείχνει σε αυτή τη σύγκριση σχετικά επιβαρυμένος, ωστόσο στην καθημερινότητα μπορεί κανείς άνετα να συμβιώσει μαζί του.



Το ίδιο ισχύει για τη ρύθμιση της ανάρτησης. Το Hyundai έχει ευπρεπή ανάρτηση και κινείται τελείως ατάραχο. Το παραπάνω πλεονέκτημα δεν είναι το μόνο στοιχείο, που φέρνει την ευτυχία στο πρόσωπο του ιδιοκτήτη, καθώς το ίδιο ισχύει για τη διάρκεια της εγγύησης, που φτάνει τα πέντε χρόνια.


+ Αξιοσέβαστη σχεδίαση, ευχρηστία εσωτερικού, σωστές ρυθμίσεις, εγγύηση πέντε ετών
- Ρυμουλκούμενο βάρος μόνο 1,4 τόνων, κάπως «κουρασμένος» κινητήρας σε σχέση με των ανταγωνιστών, σκληρά πλαστικά στο χώρο αποσκευών

 

Διαβάστε παρακάτω την σελίδα του άρθρου που σας ενδιαφέρει