Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Είσαι Up ή Smart?

8/5/2019

Είναι μικρά αλλά δεν αστειεύονται.. Smart και VW έρχονται αντιμέτωπες σε μια ιδιαίτερη κατηγορία, αυτή των γρήγορων mini. To VW Up GTI με τον 1000άρη TSi έρχεται πρόσωπο με πρόσωπο εντός πίστας, με το Smart Forfour των 900 κ.εκ που αποδίδει 109 ίππους.

Κάτω από το καπό του VW Up GTi βρίσκονται 115 άλογα. Αυτό ίσως να μην σας εντυπωσιάζει αλλά θυμηθείτε ότι έχει μήκος μόλις 3,6 μέτρα! Μπορεί ένα αυτοκίνητο με τέτοια χαρακτηριστικά να είναι ελεγχόμενο στο δρόμο? Δαμάζουμε τα 115 άλογα του στην πίστα, όπως άλλωστε αρμόζει σε ένα GTi, και σας μεταφέρουμε τις εντυπώσεις μας για την συμπεριφορά του. Υπάρχουν πολλές λεπτομέρειες που φωνάζουν ότι αυτό δεν είναι ένα απλό GTi, όπως τα καρό καθίσματα και το λογότυπο GTi στο τιμόνι.
Ακριβώς δίπλα του στην γραμμή εκκίνησης στέκεται άλλος ένας εκπρόσωπος της ιδιαίτερης και ολιγομελής αυτής κατηγορίας. Το τετράθυρο Smart Brabus των 109 ίππων που έχει πάνω κάτω την ίδια φιλοσοφία με το μικρό VW. Κινητήρα βενζίνης turbo, 17άρες ζάντες αλουμινίου και βάρος κοντά στον έναν τόνο. Το Smart έχει θεωρητικά πλεονεκτήματα έναντι του Up GTI κατά την επιτάχυνση. Ποιος θα επικρατήσει τελικά?

 

Διαβάστε παρακάτω την σελίδα του άρθρου που σας ενδιαφέρει

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις