Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Οδηγούμε Mercedes AMG GT R Pro

Διαβάστηκε από 5885 αναγνώστες - 4/11/2019

Αγωνιστικό αυτοκίνητο δρόμου, είναι ουσιαστικά ο ακριβής όρος που χαρακτηρίζει το AMG GT R Pro. Στην πίστα του Hockenheimring, η άσφαλτος παίρνει φωτιά.. Ετοιμαστείτε για απογείωση!

Οι ζώνες ασφαλείας είναι δεμένες, οι παλμοί ανεβαίνουν, η αναπνοή βαραίνει, το κράνος δεμένο, ο οκτακύλινδρος σε κατάλληλη θερμοκρασία, και το traction control  στη θέση επτά.. Καθόμαστε πίσω από το τιμόνι του νέου κορυφαίου μοντέλου της Mercedes, ενός street-legal αγωνιστικού αυτοκινήτου, του AMG GT R Pro. Το μόνο που λείπει είναι η αντιπυρική φόρμα του οδηγού, αλλά πιθανότατα να υπάρχει και αυτή στον κατάλογο των αξεσουάρ της AMG.



Βρισκόμαστε στην πίστα του Hockenheimring. Tο συνθετικό «Pro» στην ονομασία, δηλώνει την ιδιότητα του GT R, και καθιστά σαφές ότι είναι ότι πιο κοντινό σε επαγγελματικό αγωνιστικό αυτοκίνητο έχει κατασκευάσει ποτέ η Mercedes. Για την κατηγορία στην οποία ανήκει, έχει ένα εκπληκτικά ευρύχωρο cockpit, ιδανικό ακόμα και για μεγαλόσωμους οδηγούς. Καμία σχέση με την στενότητα χώρου των προηγούμενων 911 για παράδειγμα.
 

Διαβάστε παρακάτω την σελίδα του άρθρου που σας ενδιαφέρει

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις