Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Επτά ημέρες έμειναν για να συμμετάσχετε στο μεγάλο διαγωνισμό μας και να είστε εσείς αυτός που θα κερδίσει -εντελώς δωρεάν- ένα σύστημα υγραεριοκίνησης τελευταίας γενιάς για το αυτοκίνητό του.

Διαγωνισμός Υγραεριοκίνηση: 7 ημέρες ακόμα

Διαβάστηκε από 6813 αναγνώστες - 29/8/2016

Η Αγορά Αυτοκινήτου και η Logothetis gas σας κάνουν δώρο ένα σύστημα υγραεριοκίνησης τελευταίας γενιάς για το αυτοκίνητό σας. Κάντε «like» και «share» στο διαγωνισμό μας στο Facebook και διεκδικήστε ένα μοναδικό δώρο. Βιαστείτε, μόνο, γιατί έμειναν μόλις 7 ημέρες.

Πάντα θέλατε την οικονομία ενός συστήματος υγραεριοκίνησης, αλλά ποτέ δεν το τολμήσατε γιατί δεν είχατε τα χρήματα για να το τοποθετήσετε; Ε λοιπόν πλέον μπορείτε να έχετε και εσείς τα οφέλη της υγραεριοκίνησης, καθώς η Αγορά Αυτοκινήτου είναι εδώ για εσάς, δίνοντάς σας τη δυνατότητα να διεκδικήσετε και να κερδίσετε ένα σύστημα υγραεριοκίνησης τελευταίας γενιάς για το αυτοκίνητό σας, μαζί με την τοποθέτηση.

Με την ευγενική χορηγία της Logothetis gas, ένας υπερτυχερός οδηγός θα κερδίσει ένα σύστημα υγραεριοκίνησης, στο διαγωνισμό που διοργανώνει η Αγορά Αυτοκινήτου.

Για να συμμετέχετε στο διαγωνισμό, κάντε like ΕΔΩ, στη σελίδα της Αγοράς Αυτοκινήτου στο Facebook και στη δημοσίευση του διαγωνισμού. Κοινοποιήστε το διαγωνισμό στους φίλους σας (τη συγκεκριμένη ανάρτηση) και τέλος συμπληρώστε τα στοιχεία σας στη φόρμα συμμετοχής ΕΔΩ (τα οποία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τις ανάγκες του διαγωνισμού!)

Ο διαγωνισμός θα έχει ισχύ για 7 ημέρες ακόμα -έως τις 4 Σεπτεμβρίου- και o νικητής θα ειδοποιηθεί τηλεφωνικά, ενώ τα αποτελέσματα θα αναρτηθούν σε Site και Facebook της Αγοράς Αυτοκινήτου στις 5 Σεπτεμβρίου και ώρα 11:00 το πρωί.

Καλή επιτυχία σε όλους!

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις

Σχετικες επιχειρησεις