Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Κάντο να λάμπει οικονομικά και γρήγορα

Διαβάστηκε από 9633 αναγνώστες - 10/8/2017

Κάντο μόνος σου, γλύτωσε λεφτά και κράτα το καινούργιο. Περνάς καθημερινά 2,5 ώρες στο αμάξι σου, ας είναι τουλάχιστον καθαρό

Το αυτοκίνητο είναι σαν το σπίτι. Έχει τους χώρους του, το σαλόνι του και περνάμε όλο και περισσότερες  ώρες σε αυτό. Όπως λοιπόν προσέχουμε το σπίτι μας να είναι καθαρό, έτσι οφείλουμε να κάνουμε το ίδιο και στο αυτοκίνητο μας. Ας δούμε πως θα μείνει σα καινούργιο με μικρές απλές κινήσεις.

2.5 ώρες τη μέρα περνάμε στο αυτοκίνητο μας. Κράτα το καθαρό για να χεις την υγεία σου και να αναπνέεις καθαρό αέρα
Ο μέσος ημερήσιος χρόνος παραμονής ενός Έλληνα οδηγού εντός του αυτοκινήτου του, ανέρχεται στις 2,5 ώρες ενώ στους επαγγελματίες οδηγούς ο χρόνος αυτός πολλαπλασιάζεται. Επιβάλλεται λοιπόν να πραγματοποιείται ανά τακτά χρονικά διαστήματα ένας πολύ καλός καθαρισμός τόσο στο εξωτερικό όσο και στο εσωτερικό του αυτοκινήτου μας.

 Όσον αφορά το εξωτερικό οι λόγοι είναι προφανείς και βασίζονται όλοι στην γενικότερη εικόνα του αμαξιού. Αξίζει να αναφέρουμε πως ακόμα και ο πιο ακίνδυνος λεκές εάν παραμείνει για αρκετό χρονικό διάστημα είναι ικανός να διαβρώσει το χρώμα και να το καταστρέψει για πάντα.
Στο εσωτερικό οι λόγοι είναι πιο σοβαροί καθώς επηρεάζουν την υγεία μας. Πόσο μάλλον εάν μεταφέρουμε μικρά παιδιά, είναι επιτακτική η ανάγκη να καθιερώσουμε έναν  τακτικό καθαρισμό. Από λεκέδες στα καλύμματα που προκαλούν δυσάρεστες οσμές, μέχρι ειδικά καθαριστικά για το σύστημα εξαερισμού ή air-condition που σκοτώνουν πιθανά μικρόβια.

Πώς μπορεί να αυξήσει την μεταπωλητική αξία ακόμα και ενός παλιού αυτοκινήτου και να βγεις εν τέλει κερδισμένος; 
Τα προϊόντα εξειδικευμένου καθαρισμού και περιποίησης που υπάρχουν στην αγορά έχουν κατασκευαστεί έτσι ώστε ακόμα κι ο απλός καταναλωτής να μπορεί να κάνει ασφαλή χρήση χωρίς να προκαλέσει τυχόν ζημιά στην επιφάνεια εφαρμογής, αλλά ταυτόχρονα να πετυχαίνει ποιοτικά αποτελέσματα που πλησιάζουν το επαγγελματικό επίπεδο.
Στο πλαίσιο αυτό, υπάρχει διαθέσιμη μια μεγάλη γκάμα προϊόντων τόσο για το χειμώνα, όσο και για το καλοκαίρι, ώστε ο καταναλωτής να συντηρεί το αυτοκίνητό του και να προλαμβάνει τα διάφορα καιρικά φαινόμενα που επιδρούν αρνητικά.
 
Οφέλη από τη χρήση εξειδικευμένων καθαριστικών
  • Η χρήση καλών και ποιοτικών καθαριστικών προλαμβάνει την φυσιολογική φθορά που επιφέρει ο χρόνος τόσο στο σαλόνι του αυτοκινήτου, όσο και τα πλαστικά, στο χρώμα, στις ζάντες και σε οποιοδήποτε άλλο αξεσουάρ.
  • Το αυτοκίνητό μας διατηρείται σε πολύ κακή κατάσταση. Η καλή εμφάνιση του αυτοκινήτου παίζει πολύ σημαντικό ρόλο στην μεταπώληση του αυτοκινήτου. Η εικόνα ενός αυτοκινήτου που είναι καλά φροντισμένο και διατηρείται σε πολύ καλή κατάσταση δίνει σίγουρα πολλούς πόντους για την αγορά του. Με μικρές έξυπνες κινήσεις κρατήστε την αξία του και βγείτε κερδισμένοι.
  • Η καλή φροντίδα και καθαριότητα του αυτοκινήτου συμβάλει και στην υγεία των επιβατών, πόσο μάλλον όταν μιλάμε και για παιδιά.
 
Ειδικά καθαριστικά για το εσωτερικό και το εξωτερικό. Ποιες οι επιλογές και που μπορείς να τα βρεις;
Μπορείτε να διατηρήσετε την εσωτερική και εξωτερική εμφάνιση του αυτοκινήτου σας σε άριστη κατάσταση εκμεταλλευόμενοι τις καλύτερες προτάσεις της αγοράς σε γυαλιστικά, καθαριστικά και κάθε είδους χημικά.

Υπάρχουν ειδικά καθαριστικά για:
  • Λεκέδες στα υφάσματα. Ακόμα και οι πιο απλοί λεκέδες εάν αφεθούν καιρό είναι εύκολο να κάνουν μόνιμη ζημιά. Επίσης οι οσμές προέρχονται κατά κύριο λόγο από απλούς λεκέδες που δημιουργούνται από τη κατανάλωση φαγητού εντός του αυτοκινήτου. Με το κατάλληλο προϊόν σώσε το γρήγορα και κράτα το καινούργιο.
  • Γυάλισμα & Κέρωμα αυτοκινήτου & πλαστικών. Υπάρχει πληθώρα προϊόντων στην αγορά τα οποία είναι και πολύ εύκολα στη χρήση και θα κάνουν το αυτοκίνητο σας να λάμπει πραγματικά. Ειδικά χημικά που τα περνάτε εύκολα μετά από ένα απλό εξωτερικό πλύσιμο και κάνουν το αυτοκίνητο να δείχνει σαν φρεσκοπλυμένο για μεγάλο χρονικό διάστημα, μη επιτρέποντας στη βρωμιά να επιστρέψει εύκολα.
  • Αφαίρεση ατελειών (π.χ. γρατζουνιές). Τα τελευταία χρόνια όλο και περισσότερα χημικά σκευάσματα έρχονται να εξαφανίσουν μικρές γρατζουνιές που χαλάνε τη γενικότερη εικόνα ενός ωραίου αυτοκινήτου.  Ξεθωριάσματα και μικρογρατζουνιές μπορούν να καλυφθούν χωρίς να δώσετε μία περιουσία.
  • Να απαλλαγείς από δυσοσμία. Κανείς δε πρέπει να ανέχεται τις δυσάρεστες οσμές σε ένα αυτοκίνητο. Καθώς ο χώρος είναι κλειστός ακόμα και κάτι μικρό πολλαπλασιάζεται και ενοχλεί. Έτσι εάν θέλετε να απαλλαγείτε από τις οσμές υπάρχουν σκευάσματα που θα σας υποσχεθούν έναν καθαρό και όμορφο αέρα με ταυτόχρονη αντιβακτηριδιακή δράση.
Τα ειδικά καθαριστικά μπορείς να τα προμηθευτείς από εξειδικευμένα καταστήματα πώλησης αξεσουάρ αυτοκινήτων. Ειδικά τα τελευταία χρόνια, μέσα από τα e-shops είναι θέμα ωρών να έχετε στη κατοχή σας τη λύση για όποιο από τα παραπάνω προβλήματα αντιμετωπίζετε.
 
 
Tips για να μη τη πατήσεις, ακόμα και αν είσαι πρωτάρης
Η σωστή χρήση των καθαριστικών αυτοκινήτου περιλαμβάνει τα εξής στα οποία πρέπει να δώσουμε προσοχή:
  • Επιλέγουμε πάντα επώνυμα και εξειδικευμένα βιολογικά καθαριστικά, προηγμένης τεχνολογίας για δύσκολους λεκέδες όπως λάδια, γράσα και λίπη.
  • Πριν χρησιμοποιήσεις το καθαριστικό να συμβουλεύεσαι πάντα τις οδηγίες του κατασκευαστή.
  • Είναι καλό να δοκιμάζεις το καθαριστικό σε μια μικρή επιφάνεια πριν κάνεις γενικευμένη χρήση.
  • Αν δεν καταλαβαίνεις τι πρέπει να κάνεις ζήτα βοήθεια από κάποιον που ξέρει. Παρόλο που η χρήση τους γίνεται όλο και πιο εύκολη, εάν δεν είμαστε σίγουροι για κάτι , καλό είναι να συμβουλευτούμε  κάποιον που γνωρίζει.

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις

Σχετικες επιχειρησεις