Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Toyota C-HR

Nissan Qashqai

VW T-Roc

Εμφάνιση - σχεδίαση: Ωραίο το T-Roc, πιο εντυπωσιακό όμως το C-HR

Διαβάστηκε από 12638 αναγνώστες - 11/10/2018

T-Roc
Να είναι οι πολλές φωνές που έλεγαν πως η εταιρία έχει πέσει εδώ και χρόνια σε σχεδιαστικό τέλμα; Να είναι η μη ύπαρξη προηγούμενου μοντέλου, άρα και περπατημένης; Ότι και να είναι, δεν έχει σημασία, μιας και το αποτέλεσμα κρίνεται απόλυτα θετικό.  Νέες ωραίες περιφερειακές λεπτομέρειες όπως τα εμπρός και πίσω φώτα και φυσικά η μάσκα κάνουν το T-Roc μοναδικό. Η τετραγωνισμένη αισθητική του μοντέλου είναι μοντέρνα, ενώ η διχρωμία ανάμεσα σε οροφή και αμάξωμα θα κερδίσει σίγουρα κοινό από πολλά διαφορετικά target groups. Παρά τα 4.234 χλστ. μήκος, δείχνει να γεμίζει τον δρόμο και να επιβάλλεται σαν όχημα μεγαλύτερης κατηγορίας.

Nissan Qashqai
Μικρές προσεγμένες premium πινελιές, το κάνουν να ξεχωρίζει ακόμα περισσότερο. Δεν είναι από τα αυτοκίνητα που θα έχει φανατικούς οπαδούς ή εχθρούς, καθώς αντικειμενικά είναι όμορφο και στοχεύει σε όλα τα target groups. Οι προβολείς με LED φως ημέρας έχουν φρέσκια σχεδίαση και μαζί με την εμβληματική «V-Motion» μπροστινή μάσκα, παρέχουν στο νέο Qashqai δυναμική εμφάνιση και άγρια μπροστινή όψη.  Ζάντες αλουμινίου και  ράγες σε διαφορετικό χρώμα, και τζάμι οροφής (ανάλογα πάντα με την έκδοση), μπορούν να φτιάξουν ένα πανέμορφο σύνολο και ένα αμάξι που ξεχωρίζει από μακριά. Κυρίως το βράδυ, τα φωτιστικά σώματα μαρτυρούν από χιλιόμετρα ότι πλησιάζει απειλητικά ένα Qashqai.

Toyota C-HR
Επιτέλους κάποιος που δεν ακολουθά την πεπατημένη και σπάει το στιλιστικό πρωτόκολλο. Η έντονα κεκλιμένη οροφή, τα μικρά πίσω παράθυρα, αλλά και οι κρυμμένες χειρολαβές, δημιουργούν μία εντυπωσιακή κουπέ αισθητική και κάνουν το C-HR απλά μοναδικό. Από μπροστά είναι ξεκάθαρα άγριο ενώ τα λεπτά φανάρια μαζί με τους εισαγωγείς αέρα, σε κοιτάνε στα μάτια και σε «ψαρώνουν». Έντονες γραμμές χαμηλά, φουσκώματα στους θόλους των τροχών και μεγάλα πλαϊνά επιφέρουν ένα άγριο αποτέλεσμα που σε προκαλεί να το δαμάσεις. Όσο για την πίσω όψη, θα αφήσουμε την εικόνα να μιλήσει από μόνη της.
 

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ