Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Nissan Qashqai

Toyota C-HR

VW T-Roc

Εσωτερικό: Προβάδισμα Qashqai & C-HR, λόγω μαλακών υλικών

Διαβάστηκε από 12630 αναγνώστες - 11/10/2018

Nissan Qashqai
Ένα μοντέρνο εσωτερικό που δύσκολα θα βρεις κάτι να του προσάψεις. Μη περιμένετε εκπλήξεις και κάτι κραυγαλέο, αλλά γνώριμες εικόνες και σωστή εργονομία. Ο γνωστός πίνακας οργάνων, με την οθόνη στο κέντρο, να σας παρέχει ζωτικές πληροφορίες του αυτοκινήτου, θα βολέψει αρκετά τον οδηγό. Τα πλήκτρα στο τιμόνι είναι εύκολα διαχειρίσημα, ενώ το ταμπλό της έκδοσης μας, είχε μόνο τα απολύτως απαραίτητα στοιχεία όπως CD, κλιματισμό και οθόνη πληροφοριών ραδιοφώνου. Φυσικά σε πιο πλούσιες εκδόσεις θα βρείτε κάμερες οπισθοπορείας και έγχρωμη οθόνη αφής που θα σας παρέχει τεχνολογικές ευκολίες premium επιπέδου όπως το Nissan Connect .

Toyota C-HR
Η εντυπωσιακή εικόνα του εξωτερικού συνεχίζεται και στον εσωτερικό διάκοσμο. Λίγοι διακόπτες, ξεκάθαρη διάταξη και ένα ταμπλό ελαφρά στραμμένο προς τον οδηγό, κεντρίζουν τα πρώτα βλέμματα. Ποιοτικά, έχουν χρησιμοποιηθεί πολύ καλά μαλακά πλαστικά, με το φινίρισμα να κρίνεται εξαιρετικό, όπως και η συναρμογή. Premium αέρα δίνει η διακοσμητική μπλε γραμμή κατά μήκος του εσωτερικού που εντείνει το πλάτος. Μία οθόνη αφής στο κέντρο είναι ο πύργος ελέγχου και μία μικρότερη στον πίνακα οργάνων δίνει υβριδικές και όχι μόνο πληροφορίες.  

T-Roc
Παιρνώντας στον εσωτερικό διάκοσμο του αυτοκινήτου, αμέσως βλέπουμε πως έχει έρθει σχεδόν αυτούσιος από το νέο Polo. Αυτό είναι όμορφο όπως και να χει και αποκτά ακόμα πιο ευχάριστη «υφή» όταν εφαρμόζει το χρώμα του αμαξώματος σε φάσα που καλύπτει μεγάλο μέρος του ταμπλό και την κεντρική κονσόλα.  Τα βλέμματα τραβάει φυσικά η μεγάλη οθόνη αφής 8 ιντσών στο κέντρο του ταμπλό, ενώ ο ψηφιακός πίνακας οργάνων συμπληρώνει τον high-tech χαρακτήρα του μοντέλου. Από την θέση οδήγησης, θα απολαύσετε πανοραμική εικόνα, ενώ όλα τα χειριστήρια-πλήκτρα βρίσκονται σε ιδανική θέση. Τίποτα δεν θα σας ξεβολέψει άπαξ και βρείτε την ιδανική θέση οδήγηση για εσάς. Στον τομέα της ποιότητας, παραδόξως έχουν χρησιμοποιηθεί μόνο σκληρά πλαστικά, με την ζυγαριά να ισορροπεί χάρη στην πολύ καλή συναρμολόγηση και το άψογο φινίρισμα.
 

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ