Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Seat Leon

Honda Civic

Hyundai i30

Εμφάνιση - σχεδίαση: Εντυπωσιακό το Civic,κομψό το Leon, all around το i30

Διαβάστηκε από 8678 αναγνώστες - 29/10/2018

Εμφάνιση σχεδίαση: Προκαλεί και ξεχωρίζει το Civic
Η εμφάνιση του ταιριάζει απόλυτα με τον χαρακτήρα του,  σπορτίφ, δυναμική και σίγουρα μοναδική. Οι ανάγλυφες (εμπρός και πίσω) εισαγωγές αέρα, τα «αγριεμένα» φωτιστικά σώματα και οι μεγαλύτεροι και φαρδύτεροι τροχοί, κλέβουν αμέσως τη παράσταση.  Αεροδυναμικό πακέτο, σε ένα φανερά μεγαλωμένο αμάξωμα με εντυπωσιακό εκτόπισμα, το οποίο παραδόξως δεν είναι τόσο θορυβώδες όσο θα περιμέναμε.

Σχεδίαση: Λιγότερο επιθετικό μα κομψό και με δικό του χαρακτήρα το i30
Φρέσκια και πιο προσγειωμένη θα χαρακτηρίσουμε την σχεδίαση του νέου i30, καθώς είναι σίγουρα πιο ήπια από πριν. Η σχεδιαστική γραμμή είναι ένα κράμα ανάμεσα στις δύο πρώτες γενιές, με αποτέλεσμα να παρατηρούνται γνωστά στοιχεία, όμορφα ενωμένα, τα οποία εν τέλει του δίνουν ένα μοναδικό προσωπικό στυλ.  Η νέα υπογραφή είναι η μεγάλη μπροστινή μάσκα, την οποία σίγουρα θα δούμε και στις υπόλοιπες παραλλαγές του συγκεκριμένου μοντέλου, όπως στο στεισον βάγκον.  Σπορ λεπτομέρειες έξυπνα τοποθετημένες, οι οποίες δεν του κλέβουν τον οικογενειακό χαρακτήρα. Τίποτα δεν φωνάζει μα και τίποτα δεν είναι βαρετό.

Εμφάνιση-Σχεδίαση: Προσεγμένες μικρές πινελιές ανανέωσης για το Leon
Η πιο βασική διαφορά σε ότι έχει να κάνει με την εξωτερική σχεδίαση και το παρουσιαστικό του αμαξώματος, έγκειται στη νέα μπροστινή μάσκα, μαζί με τους ανασχεδιασμένους προφυλακτήρες και στα δύο άκρα. Τα νέα φώτα ημέρας LED μαζί με το νέο μοτίβο των φωτιστικών σωμάτων, δίνουν μοναδική νυχτερινή ταυτότητα στο αμάξι. Φυσικά δεν μοιάζει με κανένα άλλο και έχει καταφέρει να κεντρίσει αγοραστές από όλα τα target groups. Με πιο απλά λόγια, δύσκολο να μην αρέσει σε κάποιον. Έχει κάτι ξεχωριστό, χωρίς να προκαλεί και να «φωνάζει».


 

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ