Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

    MAZDA 3 SKYACTIV-G 2.0

    Διαβάστηκε από 75806 αναγνώστες - 5/10/2019

    Η Mazda επικέντρωσε τις προσπάθειες στο να προσφέρει ένα κομψό εσωτερικό διάκοσμο. Πράγματι, η σειρά 3 είναι όμορφα διακοσμημένη με υψηλής ποιότητας υλικά. Στον πλούσιο εξοπλισμό ανήκει το head-up display και η οθόνη Navi των 8,8 ιντσών η οποία ελέγχεται από την κεντρική κονσόλα.



    Το μειονέκτημα της κομψής σχεδίασης είναι ότι το Mazda προσφέρει σημαντικά μικρότερο χώρο από τους άλλους τρεις ανταγωνιστές του. Στο εμπρός μέρος αυτό δεν είναι αξιοσημείωτο, αλλά στο πίσω μέρος είναι αρκετά στενό, παράλληλα με το πορτπαγκάζ των 358 λίτρων που είναι το μικρότερο εδώ.



    Σε επίπεδο κινητήρα το Mazda παίζει σόλο. Ο 2-λιτρος με τους 122 ίππους είναι ο μόνος τετρακύλινδρος της παρέας, ενώ δεν διαθέτει turbo, κάτι ασυνήθιστο ειδικά στα νέα μοντέλα. Στην οδήγηση θυμίζει κάτι από τα παλιά, όπου κάτω από τις 3.000 στροφές δεν συμβαίνουν πολλά, με τη δύναμη να κρύβεται ψηλά.



    Επιπρόσθετα απολαμβάνεις τον ξερό ήχο, τις αλλαγές ταχυτήτων, το δυναμικό σύστημα διεύθυνσης και το σφιχτό πλαίσιο. Σου φτιάχνει τη διάθεση.  
     
    Το σασμάν, το σύστημα διεύθυνσης και το πλαίσιο σε κάνουν χαρούμενο.
    +: Κομψός σχεδιασμός κλάσης, αξιοσημείωτος κινητήρας, τρομερό κιβώτιο, εκτεταμένος εξοπλισμός.
    -:  Συγκριτικά στενοί χώροι, μικρό πορτπαγκάζ, κακή ορατότητα πίσω μέρους
     

    ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ