Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Εμφάνιση-σχεδίαση: 3 διαφορετικές σχεδιαστικές φιλοσοφίες

Διαβάστηκε από 8566 αναγνώστες - 22/3/2019

Toyota Aygo: Παράλογη πραγματικότητα το γεγονός πως το μόλις 3.465 χλστ. αμάξωμα του Aygo μπορεί να διδάξει στυλ. Παραμένει compact όπως πάντα, μα υιοθετεί αρκετές αισθητικές αλλαγές, τονίζοντας τη καθαρά μοντέρνα ταυτότητα του. Έτσι λοιπόν από μπροστά δεσπόζει το τρισδιάστατο και δυναμικό «Χ», το οποίο πλέον περιτριγυρίζεται από ανασχεδιασμένους (αρκετά πιο άγριους) προβολείς, LED φώτα ημέρας  και ολοκαίνουργιο προφυλακτήρα. Στο χέρι σας είναι εάν θα επιλέξετε να ντύνουν τους τροχούς σας τα νέας σχεδίασης τάσια ή 15άρες ζάντες αλουμινίου. Η εταιρία λανσάρει δύο νέες χρωματικές επιλογές, τις Magenta και Blue οι οποίες φέρνουν μερικό από το χρώμα τους και στο εσωτερικό.

Fiat Panda:  Το μόνο σίγουρο είναι πως έχει την δική του ταυτότητα. Σχεδιασμένο να στοχεύει όλα τα target groups έχει στρογγυλέψει τις γωνίες του και σε καλωσορίζει. Προφυλακτήρας στο χρώμα του αμαξώματος με προστατευτικά ένθετα και φωτιστικά σώματα που χωρίζονται σε οριζόντια διάταξη. Μικρές ράγες οροφής και μεγάλες γυάλινες επιφάνειες συμπληρώνουν την εικόνα, που όπως δείχνουν οι πωλήσεις, αρέσει. Μεγαλύτερο βέβαια από τον ανταγωνισμό, αγγίζει τα 3.653 χλστ. μήκος και τα 1.643 χλστ. πλάτος, δίνοντας μία ιδέα για τους εντυπωσιακούς χώρους στο εσωτερικό. Φυσικά σε αυτό συμβάλλουν και τα 1.551 χλστ. ύψους.

Hyundai i10: Σχεδιαστικά, το i10 υιοθετεί τη «ρέουσα γλυπτική» σχεδιαστική γλώσσα της Hyundai, με περισσότερες νευρώσεις και καμπύλες, σε ένα αποτέλεσμα πολύ μοντέρνο και ελκυστικό. Παράλληλα, το εμπρόσθιο τμήμα του i10 είναι σαφώς δυναμικό, με την πολυγωνική γρίλια, η οποία ενσωματώνει δύο κυκλικούς προβολείς με LED φώτα ημέρας, που κατεβαίνει χαμηλά στον προφυλακτήρα και τα μεγάλα φωτιστικά να κλέβουν τις εντυπώσεις. 
 

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ