Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Εσωτερικό – χώροι: Πρακτικά με χώρους που φλερτάρουν την κατηγορία των μικρών

Διαβάστηκε από 8567 αναγνώστες - 22/3/2019

i10:Η καμπίνα του i10 δείχνει πολύ «ώριμη» για την κατηγορία, με στιβαρή συναρμογή, καλό φινίρισμα και μοντέρνο σχεδιασμό. Φυσικά είναι αποκλειστικά από σκληρά υλικά, ωστόσο το επίπεδο της ποιότητάς τους είναι αρκετά υψηλό. Τονισμένη είναι και η πρακτικότητα, μέσω της ύπαρξης πολλών θηκών για μικροαντικείμενα, ενώ από άποψη εργονομίας θα βολέψει τον οδηγό.  Στα συν της καμπίνας και ο πίνακας οργάνων που περιλαμβάνει πέρα από το ταχύμετρο, στροφόμετρο και δείκτη θερμοκρασίας. Όσον αφορά στους χώρους, το i10 είναι το πιο ευρύχωρο μοντέλο της κατηγορίας, φλερτάροντας με την κατηγορία των μικρών, όντας ικανό να φιλοξενήσει μέχρι και 5 ενήλικες οριακά και με μικροπαραχωρήσεις, με ένα από τα φαρδύτερα πίσω καθίσματα της κατηγορίας (1.290 χλστ.) και κορυφαίο χώρο αποσκευών, 252 λίτρων.
 
Aygo: Με την πρώτη ματιά, τα βλέμματα κλέβει η γνωστή κάθετη κεντρική κονσόλα που ξεχωρίζει του υπόλοιπου ταμπλό, η οποία πλέον φιλοξενεί μία 7 ιντσών οθόνη αφής, η οποία μάλιστα δέχεται και φωνητικές εντολές. Αξίζει να αναφέρουμε πως οι δυνατότητες  εξατομίκευσης έχουν αυξηθεί αισθητά, όπως επίσης και οι διασυνδέσεις με smartphone (apple car play – android auto) που εκτοξεύουν την ψυχαγωγία στα ύψη.  Τα υλικά, αν και πλαστικά, δείχνουν πολύ στιβαρά καθώς δεν είναι ψιλόφλουδα. Η συναρμογή σε ταμπλό και τούνελ κονσόλας είναι άψογη, ενώ και η συναρμογή δεν προβληματίζει στιγμή. Χωρίς μεγάλες παραχωρήσεις θα ταξιδέψουν εντός και εκτός πόλης 4 ενήλικες ενώ ο χώρος των αποσκευών μετριέται στα 168 λτ. με το άνοιγμα της τζαμένιας πόρτας να βοηθάει στην φόρτωση πιο ογκωδών αντικειμένων.

Panda: Τα σκληρά πλαστικά του ταμπλό έχουν καλή συναρμογή και σωστό φινίρισμα για τα δεδομένα τις κατηγορίας. Υπάρχουν αρκετές θέσεις για μικροαντικείμενα. Η ψηλή θέση οδήγησης προσφέρει πολύ καλή περιφερειακή ορατότητα και ο επιλογέας είναι σωστά τοποθετημένος. Οι χώροι επαρκούν για την μεταφορά 4 ενηλίκων τη στιγμή που ο χώρος αποσκευών έχει πολύ καλή χωρητικότητα 225 λτ. για τα δεδομένα της μίνι κατηγορίας.
 

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ