Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Γιατί η νέα Corolla τα έχει ...όλα?

Διαβάστηκε από 24161 αναγνώστες - 8/7/2020

Μέχρι σήμερα έχουν περάσει από τα χέρια μου συνολικά 11 αυτοκίνητα... Κανένα από αυτά δεν ήταν Corolla, ούτε Toyota, ούτε καν Ιαπωνικό. Έχω γεμίσει όμως σκόρπιες σκέψεις με το αυτοκίνητο που κέρδισε ξεκάθαρα την μάχη των εντυπώσεων τους τελευταίους μήνες!

Είναι γεγονός πως, στην σκακιέρα της Παγκόσμιας βιομηχανίας έχουν πέσει πολλά βαριά χαρτιά το τελευταίο διάστημα. Η μάχη θα κριθεί στο νήμα, αλλά η καρδιά είναι ερωτευμένη.. Είναι ερωτευμένη μ ένα από τα δημοφιλέστερα μοντέλα της Παγκόσμιας αυτοκινητοβιομηχανίας, που πέρασε στην επόμενη γενιά του και για πρώτη φορά σαγηνεύει τόσο πολύ τον κόσμο της αυτοκίνησης. Το Παγκόσμιο best seller των 46.000.000 πωλήσεων, είναι ένα εν δυνάμει GTi με τις απαιτήσεις της μικρομεσαίας κατηγορίας. Μιας κατηγορίας που νιώθει ιδιαίτερη πίεση από την μόδα των SUV. Τα Crossover όπως συνηθίζουμε να λέμε, είδαν τις νέες ταξινομήσεις τους να αυξάνονται κατά 18% στα 5,3 εκατομμύρια αυτοκίνητα.



Αυτό σημαίνει πως πλέον, τα SUV αποτελούν το 1/3 των νέων αυτοκίνητων με ποσοστό 34,3%, σύμφωνα με την εταιρεία μετρήσεων JATO Dynamics. Η Toyota βρίσκεται σε έναν οργασμό παρουσιάσεων που σε γεμίζουν πάθος, με την επανεμφάνιση της Supra, την αναγέννηση της GT86 αλλά και την επανατοποθέτηση της εντυπωσιακής Corolla. Η αιχμηρή και πιο φρέσκια σχεδίαση της, σε μαγνητίζει από όποια γωνιά του κι αν το παρατηρήσεις και σε κερδίζει γιατί ξέρει πως μπορεί να εκπληρώσει κάθε σου επιθυμία! Από τις πλέον συνηθισμένες των καθημερινών μετακινήσεων και της πρακτικότητας, μέχρι και της αγωνιστικής οδήγησης και εξέλιξης. Με πολύ ελκυστική και δυναμική εμφάνιση, αλλά και τεχνολογία που προσδίδουν χαρακτήρα και αναγνωρισιμότητα στο μοντέλο.
 

Διαβάστε παρακάτω την σελίδα του άρθρου που σας ενδιαφέρει

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις